Nieuw programma Een huis vol in quarantaine begint maandag op NPO 1

Nieuw programma Een huis vol in quarantaine begint maandag op NPO 1
Grote gezinnen in coronatijd

Kijktip :

Nu de talkshows in de vooravond ook met zomervakantie zijn, komt er ruimte voor een nieuw seizoen van Een huis vol. In deze speciale reeks, getiteld Een huis vol in quarantaine, is te zien hoe verschillende grote Nederlandse gezinnen zich proberen te redden in coronatijd. Hoe gingen deze families om met de maatregelen?

Thuisonderwijs
Dit seizoen zijn drie gezinnen uit het vorige seizoenen en twee oudegediende families uit eerdere seizoenen van Een huis vol te zien. Zij zwoegen net als de rest van Nederland op thuisonderwijs, terwijl ze zich een weg zoeken in de anderhalve meter-samenleving. Wat betekenen de maatregelen voor grote gezinnen, die maandenlang met veel mensen onder hetzelfde dak wonen? En verloopt dat thuisonderwijs met zoveel kinderen in huis? De eerste aflevering speelt zich half maart af.

Tegenzin
De familie Buddenbruck begint met gezonde tegenzin aan het thuisonderwijs. Vader Rob is aan het werk en dus komt deze zware taak op de schouders van moeder Thaila terecht. De school van haar kinderen bevindt zich op veertig minuten rijden en dus besluit ze al het lesmateriaal zelf te printen. Dat blijkt nog niet zo eenvoudig... Verder is te zien hoe moeder Janneke van de familie Jelies (waar zes van de acht kinderen thuisonderwijs krijgen) worstelt met de lesstof.

De afleveringen van Een huis vol in quarantaine zijn vanaf maandag 13 juli twee weken lang elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de afleveringen van Een huis vol in quarantaine terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Een huis vol in quarantaine begint maandag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV