Nieuw seizoen De Slimste Mens begint maandag 13 juli op NPO 2

Nieuw seizoen De Slimste Mens begint maandag 13 juli op NPO 2
Wie volgt Marieke van de Zilver op?

Kijktip :

Terwijl de commerciële zenders vervallen in eeuwige herhalingen, komt de publieke omroep midden in de komkommertijd terug met een enorm kijkcijferkanon: het nieuwe seizoen van De Slimste Mens begint maandag 13 juli op NPO 2. Wie wordt de opvolger van Marieke van de Zilver, die het vorige seizoen won?

Coronamaatregelen
Ook bij De Slimste Mens moeten de producenten coronamaatregelen treffen. Zo zijn de opnames zonder publiek gemaakt en zitten de deelnemers op gepaste afstand van elkaar. Verder blijft alles vertrouwd: Philip Freriks is terug als quizmaster en Maarten van Rossem is er voor de benodigde achtergrondinformatie, en ook aan de verschillende spelrondes is niets veranderd.

Lees hier wie dit seizoen de deelnemers van De Slimste Mens zijn.

Strategisch spelen
Voor de deelnemers is het niet alleen van belang om voldoende kennis in huis te hebben en associatief te kunnen denken, maar ook om strategisch te spelen. Niet gemakkelijk, met de wegtikkende seconden in beeld. In elke uitzending nemen drie prominente Nederlanders het tegen elkaar op. In de eerste aflevering zijn dat Gijs Rademaker, Shirma Rouse en Bart Vriends.

Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens is vanaf maandag 13 juli elke werkdag om 20.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen De Slimste Mens begint maandag 13 juli op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV