Vrijdag in Op1: Dione de Graaff en Tom Egbers presenteren In Mijn Sportzomer

Vrijdag in Op1: Dione de Graaff en Tom Egbers presenteren In Mijn Sportzomer
De gasten van vrijdag 10 juli

Kijktip :

Vrijdag presenteert het nieuwe duo Nadia Moussaid en Pieter van der Wielen de dagelijkse talkshow Op1. Bekijk hier de gasten van 10 juli:

  • GroenLinks-leider Jesse Klaver wil grote bedrijven als Shell en Unilever flink laten betalen als ze uit Nederland vertrekken. Hij komt met een wetsvoorstel om een naheffing mogelijk te maken. Gaat dat werken? Martin Visser van de Telegraaf reageert.

  • Het tiende seizoen van Een Huis Vol start maandag. Binnenkijken bij grote gezinnen, met soms meer dan tien kinderen. Honderdduizenden kijkers genoten er van in de afgelopen jaren. Maar hoe verging het de families in coronatijd? Geen school, geen familiebezoek, voornamelijk binnen zitten met z’n allen en de dreiging van het coronavirus; lukte dat wel? Johan en Janneke Jelies (acht kinderen) en Nadine Quaedackers (12 kinderen) plus haar dochter Yalena schuiven aan bij Op1.

  • In een zomer zonder grote sportevenementen, komen Dione de Graaff en Tom Egbers tóch met een sportprogramma: In Mijn Sportzomer ontvangen ze om en om twee gasten die de liefde voor sport delen en over hun mooiste sport-herinneringen vertellen.

  • De oorzaak van het ongeluk met de Stint zal nooit achterhaald worden. Tot die conclusie kwam het team van Officier van Justitie Janine Kramer. Bij Op1 praat ze vanavond over deze uitkomst.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Dione de Graaff en Tom Egbers presenteren In Mijn Sportzomer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV