RTL herhaalt politieserie Bureau Burgwallen: vanaf maandag op RTL 4

RTL herhaalt politieserie Bureau Burgwallen: vanaf maandag op RTL 4
Ewout Genemans volg agenten van politiebureau Burgwallen

Kijktip :

RTL 4 herhaalt de komende maandagen om 21:25 uur het eerste seizoen van Bureau Burgwallen, waarin Ewout Genemans vier maanden lang de agenten van het politiebureau Burgwallen in Amsterdam volgt. De talkshow Beau, die vrijdag zijn laatste uitzending had, komt dus niet meer terug in de zomer.

Fors geweld
Nog nooit eerder werd het werk van Nederlandse politieagenten van zo dichtbij vastgelegd. Genemans is aanwezig op het bureau, zit bij de agenten in de auto en volgt ze bij heftige arrestaties of charges. Bureau Burgwallen ligt in het hart van Amsterdam, waar ze jaarlijks zo'n 8500 arrestaties moeten uitvoeren. Dit gaat soms gepaard met fors geweld.

Straatdealers
In het centrum van Amsterdam wemelt het van de toeristen, die makkelijk kunnen worden opgelicht door straatdealers. Aan de agenten van bureau Burgwallen om deze straatdealers in de kraag te vatten, en elk jaar worden er dan ook zo'n 900 opgepakt. Ook krijgen ze te maken met 650 aan prostitutie gelinkte meldingen. Maar wie zijn de mensen achter de uniformen eigenlijk?

Het realityprogramma Bureau Burgwallen wordt vanaf maandag 13 juli wekelijks herhaald, om 21.25 uur op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Bureau Burgwallen terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL herhaalt politieserie Bureau Burgwallen: vanaf maandag op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen