Indycar Road America (Wisconsin) live op tv

Indycar Road America (Wisconsin) live op tv
Rinus van Kalmthout in actie

Sport :

Op zondag 12 juli gaat de Indycar verder. Normaal zouden de Indycar Series in maart al van start gaan en rond deze tijd zijn afgerond, maar het coronavirus gooide roet in het eten. Nu zijn de races toch van start gegaan. Dit weekend op het programma: Road to America in Wisconsin. De kwalificatie en de race zijn zondag te zien op Ziggo Sport Racing.

Bekijk het volledige tijdschema hieronder.

Rinus van Kalmthout
De Nederlandse coureur Rinus ‘VeeKay’ van Kalmthout zal in Wisconsin ook weer in actie komen. Hij rijdt als coureur van het Ed Carpenter Racing Team.

Waar kijk je Indycar?
Abonnees van Ziggo kunnen de Road to America niet gratis bekijken, omdat de voorkeur gaat naar Tottenham Hotspur - Arsenal. Abonnees van het betaalpakket Ziggo Sport Totaal kunnen de kwalificatie en de race live op Ziggo Sport Racing bekijken.

Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Racing bij jouw tv-aanbieder te vinden is.


Programma Indycar Genesys 300 van Texas live op tv (alles op Ziggo Sport, ZiggoSport Select en Ziggo Racing):

Zondag 12 juli

  • 16.00 uur | Kwalificatie
  • 18.30 uur | Race

De Indycar Road to America is zondag 12 juli om 18.30 uur te zien op Ziggo Sport Racing. De samenvatting van de Indycar-race is na de race te zien op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Indycar Road America (Wisconsin) live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV