Romy Monteiro en Kees Tol presenteren muziekprogramma in nieuwe zomeravond

Romy Monteiro en Kees Tol presenteren muziekprogramma in nieuwe zomeravond
De Hit Kwis dagelijks op NPO 1

Nieuws :

De vooravond van NPO 1 wordt deze zomer gevuld door het gloednieuwe muziekprogramma De Hit Kwis. In deze vrolijke muziekkwis draait alles om het zo snel mogelijk raden van zoveel mogelijk hits. De Hit Kwis is vanaf 27 juli dagelijks om 19.00 uur te zien op NPO 1.

De quiz gaat worden gepresenteerd door Romy Monteiro en Kees Tol. De gezelligste meezingers, grootste hits, populairste en vrolijkste zomer nummers wisselen elkaar in hoog tempo af waardoor thuis meespelen, dansen en zingen onvermijdelijk is.

Muziekkennis
Er zijn drie kandidatenduo’s en drie spelrondes waarbij elke ronde een koppel afvalt. Het snelst spelende team met de grootste muziekkennis blijft uiteindelijk over en mag onder leiding van Kees en Romy de finale spelen. Wie herkent het snelst de BeeGees, Beyoncé of Bruno Mars?

De Hit Kwis is vanaf 27 juli dagelijks te zien, om 19.00 uur op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De Hit Kwis terugkijken op Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Romy Monteiro en Kees Tol presenteren muziekprogramma in nieuwe zomeravond of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV