Zondag in Op1: Mark Rutte over een half jaar coronacrisis

Zondag in Op1: Mark Rutte over een half jaar coronacrisis
Dit is de gast van zondag 12 juli

Kijktip :

Zondag (12 juli) presenteren Jeroen Pauw en Fidan Ekiz voorlopig voor de laatste keer de dagelijkse talkshow Op1. Bekijk hier de gast van 12 juli:

  • Premier Mark Rutte zit aan tafel. Het is zijn eerste grote interview sinds het begin van de coronacrisis. Hij wordt bevraagd over de grote kwesties waar hij de afgelopen maanden mee te maken heeft gehad.

  • Van de uitbraak van het coronavirus en de dreigende situatie op de intensive cares, tot het leed in de verpleeghuizen en de maatregelen waarmee de uitbraak werd ingedamd. Daarnaast zal hij spreken over zijn inzet bij de onderhandelingen over het Herstelfonds dat de Europese economie tijdens de coronacrisis weer op gang moet brengen.

  • Ook zal de premier, op deze NPO-themadag ‘Nederland tegen racisme’, ingaan op de hevige discussie over racisme die de afgelopen weken is opgelaaid.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Op1: Mark Rutte over een half jaar coronacrisis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV