Nieuwe seizoen Hello Goodbye bevat opnieuw bijzondere verhalen

Nieuwe seizoen Hello Goodbye bevat opnieuw bijzondere verhalen
Joris Linssen is weer van de partij

Nieuws :

Vanaf dinsdag 21 juli is Joris Linssen weer te zien in een nieuw seizoen Hello Goodbye. Op Schiphol spreekt Joris spontaan mensen aan die iemand wegbrengen of ophalen. Deze gesprekken leiden tot ontroerende en verrassende verhalen over familie, liefde en vriendschap.

Voor de coronacrisis
"Het is echt mazzel dat we deze nieuwe serie vóór de corona-crisis al hebben gefilmd," laat Linssen weten. "Nu zou dat echt een stuk lastiger zijn geweest. Het is een prachtige reeks vol opmerkelijke levensverhalen en telkens een heerlijke omhelzing aan het eind: dat gevoel waar we allemaal zo naar snakken."

Heimwee
Hello Goodbye staat bekend om de persoonlijke verhalen en de mooie ontmoetingen op Schiphol. Ook dit seizoen levert dat weer indrukwekkende en ontroerende gesprekken op. Een diversiteit aan verhalen, waarin geen verhaal op elkaar lijkt. In aflevering 1 vertelt een jonge vrouw dat ze niet met haar familie op reis kan omdat ze extreem veel last van heimwee heeft.

Het nieuwe seizoen van Hello Goodbye is vanaf 21 juli elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle uitzendingen van Hello Goodbye terugkijken op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe seizoen Hello Goodbye bevat opnieuw bijzondere verhalen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV