Komische serie Barrie Barista en Het Einde Der Tijden vrijdag op Videoland

Komische serie Barrie Barista en Het Einde Der Tijden vrijdag op Videoland
Henry van Loon nodigt comedians uit in zijn bar

Kijktip :

In de nieuwe Videoland Original Barrie Barista en Het Einde Der Tijden ontvangt Henry van Loon als Barrie Barista de beste Nederlandse comedy-acteurs in zijn coffeebar. De serie is vanaf 17 juli te zien op Videoland.

Brand
In Barrie Barista En Het Einde Der Tijden staat de wereld in brand. Dat weerhoudt Barrie Barista (Henry van Loon), er niet van om er alles aan te doen om zijn coffeebar overeind te houden.

Barrie is ervan overtuigd dat een goede kop koffie elke situatie kan verbeteren, maar Barrie’s klanten hebben hun prioriteiten tijdens de Apocalyps totaal verkeerd liggen, waardoor zijn goede bedoelingen en optimisme faliekant mislukken.

Cast
De topcast van de absurde serie bestaat naast Henry van Loon uit Theo Maassen, Elise Schaap, Yannick van de Velde, Tom van Kalmthout, Ilse Warringa, Gijs Naber, Sezgin Güleç, Steef Cuijpers, Mert Ugurdiken, Loes Schnepper, Pieter Bouwman, Ruben van der Meer, Susan Radder, Jelka van Houten en Huub Smit. Zij spelen zijn klanten die hun prioriteiten tijdens de apocalyps totaal verkeerd hebben liggen.

Barrie Barista en Het Einde Der Tijden is vanaf 17 juli te zien op Videoland. Lees hier waar je Barrie Barista en Het Einde Der Tijden kunt streamen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Komische serie Barrie Barista en Het Einde Der Tijden vrijdag op Videoland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV