Vanavond op tv: nieuw seizoen De Slimste Mens, start The Handmaid's Tale seizoen 2 en meer

Vanavond op tv: nieuw seizoen De Slimste Mens, start The Handmaid's Tale seizoen 2 en meer
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 13 juli

Kijktip :

Quizliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen vanaf vanavond, want De Slimste Mens keer terug op tv voor het zomerseizoen. Verder onder meer het tweede seizoen van The Handmaid's Tale op FOX. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 13 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Een Huis Vol in quarantaine

NPO 1
19:05 uur

Vanavond start het nieuwe seizoen van Een Huis Vol, over het dagelijks leven in een groot gezin. In deze zomerspecial is te zien hoe de gezinnen zich redden in deze bijzondere tijd, waarin het coronavirus het leven op zijn kop zette. Hoe gingen grote gezinnen om met de maatregelen? Hoe doorsta je maandenlang met zoveel mensen in een huis? En hoe verloopt het thuisonderwijs met zoveel kinderen die thuis blijven?


Dramafilm: Titanic

NET 5
20:30 uur

Op Net 5 is vanavond filmklassieker Titanic te zien. De 17-jarige rijke Rose DeWitt Bukater wordt door haar familie gedwongen om zich met Cal Hockley te verloven en binnenkort te gaan trouwen. Tijdens de eerste tocht over de Atlantische zee van de Titanic, een gigantisch passagiersschip dat onzinkbaar wordt geacht, besluit Rose zelfmoord te plegen. Ze wordt echter gered door Jack Dawson, een derde klasse-passagier. Al snel begint de liefde tussen hen te groeien.


Terug: De slimste mens

NPO 2
20:40 uur

De slimste mens is vanaf vanavond weer terug op televisie met een nieuw zomerseizoen. Onder leiding van Philip Freriks en het kritisch oog van (enig) jurylid Maarten van Rossem gaan elke aflevering drie prominente Nederlanders de strijd aan in de vragenarena. Ze moeten onder druk van de wegtikkende seconden het beste van zichzelf laten zien en niet alleen voldoende kennis hebben en associatief kunnen denken, maar ook het spel strategisch spelen.


Start: The Handmaid's Tale seizoen 2

FOX
21:00 uur

Na het eerste seizoen start FOX vanavond gelijk met het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Handmaid's Tale. Hoofdpersonage Offred (vertolkt door Elisabeth Moss) worstelt aan het begin van het nieuwe seizoen met de gevolgen van een gevaarlijke beslissing, terwijl ze achtervolgd wordt door herinneringen uit haar verleden en beelden van het gewelddadige begin van Gilhead.


Start herhalingen: Bureau Burgwallen

RTL 4
21:31 uur

RTL 4 herhaalt de komende maandagen om 21:25 uur, op het tijdstip van het gestopte Beau, het eerste seizoen van Bureau Burgwallen, waarin Ewout Genemans vier maanden lang de agenten van het politiebureau Burgwallen in Amsterdam volgt. Genemans volgt de agenten op het bureau, in de auto en bij heftige arrestaties of charges. Volgens RTL werd het beeld van politieagenten in Nederland nog niet eerder van zo dichtbij vastgelegd.


Docu: The Trial of Ratko Mladic

NPO 2
22:10 uur

De Bosnisch-Servische legergeneraal Ratko Mladic werd op 22 november 2017 schuldig bevonden aan genocide en misdaden tegen de menselijkheid en tot levenslang veroordeeld. De documentaire The Trial of Ratko Mladic volgt zowel de verdediging als de aanklagers tijdens het grootste strafproces sinds het Neurenberg-tribunaal. Mladic was in de jaren negentig van de vorige eeuw één van de beruchtste hoofdrolspelers in de Bosnische oorlog. Zijn naam was synoniem aan de moord op meer dan 7000 moslimmannen en -jongens in Srebrenica in 1995.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen De Slimste Mens, start The Handmaid's Tale seizoen 2 en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV