Beau Five Days Inside vanaf dinsdag 14 juli weer te zien op RTL 4

Beau Five Days Inside vanaf dinsdag 14 juli weer te zien op RTL 4
Herhalingen van indrukwekkend programma

Kijktip :

Vanaf dinsdag 14 juli zijn herhalingen van het indrukwekkende programma Beau Five Days Inside te zien op RTL 4, waarin presentator Beau van Erven Dorens zich vijf dagen laat opsluiten in bijzondere instellingen. Het zijn plekken waar je normaal niet zomaar binnenkomt en Van Erven Dorens gaat hier in gesprek met patiënten, verzorgers en andere betrokkenen.

Zelf filmen
De plekken waar Van Erven Dorens verblijft variëren van bed-, bad- en broodinstellingen tot gevangenissen en revalidatieklinieken. Overdag wordt hij gevolgd door een cameraploeg en 's nachts filmt de presentator zelf om zijn bevindingen met de kijkers te delen. In de eerste aflevering reist Van Erven Dorens naar Villa Pardoes, een huis waar ernstig zieke kinderen een week lang vakantie kunnen vieren met hun familie.

Efteling
Het hele jaar door ontvangt deze instelling elke week twaalf nieuwe gezinnen voor een heerlijke vakantie, pal naast attractiepark de Efteling. De gezinnen hebben een kind van tussen de 4 en 12 jaar oud dat ernstig ziek is, maar hier kunnen ze een keer met wat anders bezig zijn dan hun ziekte. Er is tijd om te genieten van elkaar, de prachtige tuinen en de Efteling - en tijd om nieuwe herinneringen te maken.

Beau Five Days Inside is vanaf dinsdag 14 juli weer wekelijks om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beau Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau Five Days Inside vanaf dinsdag 14 juli weer te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV