Britse misdaadserie Fearless begint dinsdag 14 juli op Canvas

Britse misdaadserie Fearless begint dinsdag 14 juli op Canvas
Alles op het spel voor één zaak

Kijktip :

Vanaf dinsdag 14 juli is de Britse misdaadserie Fearless te zien op Canvas. Centrale figuur in deze serie is mensenrechtenadvocaat Emma Banville. Zij stort zich vol overgave op de zaak van Kevin Russell; hij beweert al veertien jaar ten onrechte vast te zitten voor de moord op een schoolmeisje.

Alles op het spel
Door de zaak aan te nemen zet Emma alles op het spel: haar carrière, haar privéleven en haar reputatie. Ondertussen zorgt het heropenen van de zaak voor emotionele reacties bij de nabestaanden van het slachtoffer. Wanneer ze zich in de kwestie vastbijt, ontdekt Emma echter steeds meer aanwijzingen dat de politie en inlichtingen het een en ander te verbergen hebben - en dat zullen ze blijven doen.

Terrorisme
Ook op privégebied krijgt Emma het flink voor de kiezen. Samen met haar vriend Steve begint ze aan een adoptietraject en ondertussen biedt ze onderdak aan de Syrische Miriam Attar en haar zoon Karim. Hun gezin blijkt het onderwerp van een terrorisme-onderzoek. En dus hebben de autoriteiten al hun ogen gericht op het gezin van Emma en hun veelzijdige gezelschap.

De serie Fearless is de komende drie dinsdagen met dubbele afleveringen te zien op Canvas; op dinsdag 14 juli rond 22.20 uur, de weken daarna rond 21.40 uur. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Britse misdaadserie Fearless begint dinsdag 14 juli op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV