Nieuw programma Het beste van Heel Holland Bakt begint woensdag op NPO 1

Nieuw programma Het beste van Heel Holland Bakt begint woensdag op NPO 1
Terugblik op hoogte- en dieptepunten

Kijktip :

Vanaf woensdag 15 juli keert Heel Holland Bakt terug op televisie met een aantal speciale compilatie-afleveringen onder de noemer Het beste van Heel Holland Bakt. Hierin wordt teruggeblikt op de hoogtepunten van de voorgaande seizoenen, maar er komen ook andere opmerkelijke fragmenten voorbij.

Vast recept
De compilatie-afleveringen zijn opgebouwd rond het vaste Heel Holland Bakt-recept. Elke aflevering begint met een signatuuropdracht, gevolgd door de door velen gevreesde technische opdracht en het spektakelstuk. De fragmenten komen echter allemaal uit een ander seizoen. Er komen beelden uit alle zeven seizoenen voorbij: van de allereerste opdracht uit seizoen één, waarin we kennismaakten met het fenomeen 'thuisbakker', tot het fantastische fruitspektakel uit seizoen zeven.

Nooit vertoonde beelden
Naast fragmenten uit de verschillende opdrachten, die ons de meest memorabele en lekkerste baksels laten zien, keren ook andere vertrouwde HHB-elementen terug. Wat is een seizoen van Heel Holland Bakt bijvoorbeeld zonder enorme plensbui? Ook is te zien hoe koekjes vlamvatten en verder worden nooit eerder vertoonde beelden van juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden en presentator André van Duin uitgezonden op televisie.

De compilatie-afleveringen van Heel Holland Bakt zijn vanaf woensdag 15 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Het beste van Heel Holland Bakt begint woensdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen