Rooijakkers over de vloer vanaf woensdag 15 juli weer te zien op RTL 4

Rooijakkers over de vloer vanaf woensdag 15 juli weer te zien op RTL 4
Met in de eerste aflevering: Patricia Paay en Mart Visser

Kijktip :

RTL 4 herhaalt vanaf woensdag 15 juli het programma Rooijakkers over de vloer, wat in feite de opvolger is van Van der Vorst ziet sterren. Presentator Art Rooijakkers gaat hierin op bezoek bij diverse bekende Nederlanders voor een openhartig gesprek. In de eerste aflevering zijn dat Patricia Paay en Mart Visser.

Seksvideo
Allereerst gaat Rooijakkers langs bij Patricia Paay. Ze vertelt in Rooijakkers over de vloer openhartig en goudeerlijk over haar scheiding van Adam Curry. Paay denk dat Curry in een soort midlifecrisis terechtkwam: "Dan doen mannen soms rare dingen, zonder erbij na te denken." Daarnaast komt ook de beroemde seksvideo van Paay aan bod in het onthullende gesprek.

Joint
Vervolgens bezoekt Rooijakkers couturier en kunstenaar Mart Visser. Met hem spreekt hij over zijn perfectionisme, maar ook over het korte lontje dat Visser heeft. Rooijakkers mag mee naar het atelier van Visser, waar hij zit dat de kunstenaar hier meer doet dan alleen schilderen. In zijn buitenhuis op de Veluwe vertelt Visser ook hoe hij zich voelde na het roken van een joint.

Rooijakkers over de vloer is vanaf woensdag 15 juli weer wekelijks om 21.25 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rooijakkers over de vloer vanaf woensdag 15 juli weer te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV