Maandag in Op1: debat tussen Hugo de Jonge en Pieter Omtzigt en meer

Maandag in Op1: debat tussen Hugo de Jonge en Pieter Omtzigt en meer
De gasten van maandag 13 juli

Kijktip :

De lijsttrekkerstrijd bij het CDA is dit jaar ongemeen spannend, want Hugo de Jonge en Pieter Omtzigt (de overgebleven kandidaten) lijken allebei veel steun te hebben. Bij Op1 gaat het tweetal live met elkaar in debat. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat door onder video's.

De gasten in Op1 - maandag 13 juli

  • Wie wordt de nieuwe lijsttrekker van het CDA? Kamerlid Pieter Omtzigt, of minister Hugo de Jonge? Tot morgen 12 uur ’s middags kunnen de CDA-leden stemmen op hun favoriet. Bij Op1 gaan de heren in debat.
  • Het spektakelstuk, de signatuuropdracht en een technische opdracht: dat is het recept voor een uitzending van Heel Holland Bakt. Inmiddels zijn we zeven seizoenen verder en is deze zomer hét uitgelezen moment om te genieten van het beste van het enorm populaire bakprogramma. Bij Op1 praten presentator André van Duin en jurylid Robèrt van Beckhoven er vanavond over.
  • Wielericoon Joop Zoetemelk zijn talent was zó groot dat hij voorbestemd was om de Tour de France te winnen. En dat deed hij in 1980 glorieus. Maar in de nieuwe documentaire Joop! Eindelijk weer kampioen zien we dat de weg ernaar toe niet zo makkelijk was als iedereen altijd dacht. Bij Op1 is hij vanavond te gast.

Presentatie
Op1 wordt op maandag 13 juli gepresenteerd door Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Op1: debat tussen Hugo de Jonge en Pieter Omtzigt en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen