Vanavond op tv: start misdaadserie Fearless, Britt Dekker in Waar is De Mol? en meer

Vanavond op tv: start misdaadserie Fearless, Britt Dekker in Waar is De Mol? en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 14 juli

Kijktip :

Vanaf vanavond is de spannende Britse misdaadserie Fearless te zien op YouTube. Verder onder meer een herhaling van Waar is De Mol? met Britt Dekker. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 14 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Abandoned Engineering

Discovery
Discovery
20:30 uur

Het programma Abandoned Engineering duikt vanaf vanavond opnieuw in de opmerkelijke geschiedenis van afgedankte constructies op aarde. Merkwaardige gebouwen, vervallen forten of verlaten spooksteden waar ooit honderden mensen leefden. De aarde staat nog vol met mysterieuze bouwwerken waarvan niet direct duidelijk is waar ze ooit voor dienden en waarom ze er nu nog zo bij staan. Leeg en verlaten en soms overwoekerd door oerwoud.


Start herhalingen: Beau Five Days Inside

RTL 4
RTL 4
21:30 uur

De komende dinsdagen herhaalt RTL 4 om 21:25 uur het tweede seizoen van Beau Five Days Inside, waarin Beau van Erven Dorens instellingen in Nederland bezoekt waar je normaal niet zomaar binnenkomt. Vijf dagen lang loopt Beau mee in bijvoorbeeld een bed, bad- en broodinstelling, een gevangenis of een revalidatiekliniek. Overdag is er een cameraploeg bij en 's nachts filmt Van Erven Dorens zelf.


Waar is de Mol? Britt Dekker

SBS 6
SBS 6
21:30 uur

SBS6 zendt vanaf vanavond elke dinsdag om 21:30 uur de leukste reizen van Waar is De Mol? nog eens uit. In deze aflevering gaat Johnny de Mol met mediapersoonlijkheid Britt Dekker naar Oekraïne. Tijdens de tocht nemen ze ruim de tijd voor openhartige gesprekken, heel veel humor en ontroerende momenten. Op reis vertelt Britt openhartig over de spanningen die ze heeft voorafgaand aan paardenwedstrijden. Ook doet ze een boekje open over haar eetstoornis, grote liefde Max en het verlies van haar vader Willem.


Help, mijn borsten staan online: sextortion

NPO 3
NPO 3
22:10 uur

Deze aflevering van de documentaireserie Help, mijn borsten staan online gaat over het fenomeen sextortion. Dat is afpersing met het dreigement naaktfoto's te publiceren. De overgrote meerderheid van de gevallen komt nooit aan de oppervlakte: jongeren schrapen al hun geld bijeen om de afperser te betalen en vertellen tegen niemand wat hen is overkomen. Evi Hanssen praat in deze aflevering met slachtoffers van sextortion.


Docu: Uitgewoond: achter gesloten deuren

NPO 2
NPO 2
22:10 uur

De indringende documentaire Uitgewoond: achter gesloten deuren over lief en leed van een aantal ouderen rond de 100 jaar, in een verpleeghuis ten tijde van de coronacrisis. Behalve over de ingrijpende gevolgen van de coronacrisis in hun levens raakt Achter gesloten deuren aan thema's die de recente ontwikkelingen ver overstijgen, van euthanasie tot zelfredzaamheid, en van mantelzorg tot onverwerkte oorlogstrauma’s.


Nieuw: Fearless

Canvas
Canvas
22:14 uur

Vanaf vanavond is de zesdelige Britse misdaadserie Fearless drie dinsdagen met dubbele afleveringen te zien op de Vlaamse zender Canvas. Deze week vanaf 22:20 uur en volgende week vanaf 21:40 uur. De serie gaat over mensenrechtenadvocaat Emma Banville. Zij stort zich op de zaak van Kevin Russell, die beweert dat hij al veertien jaar ten onrechte vastzit voor de moord op een schoolmeisje. Emma zet carrière, privéleven en reputatie op het spel voor de zaak, terwijl de heropening emotionele reacties van de nabestaanden losmaakt.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: start misdaadserie Fearless, Britt Dekker in Waar is De Mol? en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV