Nieuw reisprogramma Sergio & Axel: van de kaart begint donderdag op NPO 3

Nieuw reisprogramma Sergio & Axel: van de kaart begint donderdag op NPO 3
Culinaire reis door meerdere landen

Kijktip :

Vanaf donderdag 16 juli is het nieuwe reisprogramma Sergio & Axel: van de kaart te zien op NPO 3. Hierin gaan de Nederlandse chefkok Sergio Herman en de Vlaamse acteur Axel Daeseleire op een culinaire roadtrip door meerdere landen die ze doen watertanden.

Couleur locale
Tijdens hun reis dompelen Herman en Daeseleire zich op de verschillende bestemmingen onder in de couleur locale, de lokale sfeer en gebruiken. De roadtrip voert het tweetal de komende weken langs Japan, India, Mexico, Libanon en Noorwegen, maar ze beginnen hun reis in Zuidoost-Azië. Thailand is namelijk de eerste bestemming voor Herman en Daeseleire.

Ratten
Daar krijgt vooral chefkok Herman de eerste cultuurshock te verwerken, als hij ratten tussen de verse producten ziet lopen. Op de markt ziet het duo ook hoe traditionele vissaus wordt gemaakt. Alhoewel, ze ruiken het misschien nog wel meer... In het zuiden van Thailand gaan ze de natuur in. Tijdens de lange tocht worden ze flink op de proef gesteld en de nachttrein blijkt ook zeer oncomfortabel te zijn.

Het nieuwe reisprogramma Sergio & Axel: van de kaart is vanaf donderdag 16 juli wekelijks om 20.55 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Sergio & Axel: van de kaart terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw reisprogramma Sergio & Axel: van de kaart begint donderdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV