Nieuwe spelshow Quiz met ballen vanaf donderdag 16 juli te zien op NPO 1

Nieuwe spelshow Quiz met ballen vanaf donderdag 16 juli te zien op NPO 1
Vragen over Nederlands elftal

Kijktip :

Hoewel het EK Voetbal deze zomer niet doorgaat, komt de publieke omroep tóch met een spelshow over het Nederlands elftal: Quiz met ballen. In deze humoristische quiz nemen verschillende bekende Nederlanders het tegen elkaar op in een quiz over Oranje en alles daaromheen.

Specialist
In elke aflevering wordt quizmaster Frank Evenblij bijgestaan door Joep van Deudekom en Rob Urgert, die vooral bekend zijn geworden door het satirische nieuwsprogramma De Kwis. Zij zorgen tussendoor voor een aantal hilarische grappen. Verder is journalist en voormalig perschef van het Nederlands elftal Kees Jansma aanwezig als Oranje-specialist.

Zes teams
De komende weken zullen zes verschillende teams strijden om een plek in de grote finale. De teams bestaan uit een diverse groep deelnemers: oud-voetballers, cabaretiers en een aantal andere bekende Oranjefans. Wie van hen weet het meest over het Nederlands elftal - en alles wat daarmee te maken heeft?

De nieuwe spelshow Quiz met ballen is vanaf donderdag 16 juli wekelijks om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Quiz met ballen terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe spelshow Quiz met ballen vanaf donderdag 16 juli te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV