Das Boot seizoen 2 vanaf donderdag 16 juli te zien op NPO 2

Das Boot seizoen 2 vanaf donderdag 16 juli te zien op NPO 2
Vervolg van Duitse oorlogsserie

Kijktip :

In 1981 bracht de Duitse filmregisseur de schitterende en legendarische oorlogsfilm Das Boot uit, nog altijd een klassieker van de Duitse cinema. Bijna dertig jaar later, in 2018, volgde een remake in de vorm van een dramaserie. Het tweede seizoen van Das Boot is vanaf donderdag 16 juli te zien op NPO 2.

Onderzeeër
De serie vertelt niet hetzelfde verhaal als de film; in plaats daarvan maken we kennis met nieuwe personages die gedurende de Tweede Wereldoorlog proberen te overleven op een onderzeeër. Ook de andere kant, van het Franse verzet, komt aan bod in Das Boot. Aan het begin van het tweede seizoen is het december 1942 - het hoogtepunt van de oorlog.

Geheime missie
Johannes von Reimhartz krijgt een geheime missie als commandant van de onderzeeër U-822. Ondertussen brengt Simone Strasser goed nieuws over naar haar broer Frank, maar dit brengt hem wel in de problemen. Ook is te zien dat Klaus Hoffmann zichzelf in veiligheid heeft gebracht; hij duikt plotseling op in New York. Daar gaat hij op zoek naar iemand die hem terug kan laten keren naar Duitsland.

Het tweede seizoen van Das Boot is vanaf donderdag 16 juli wekelijks om 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Das Boot terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Das Boot seizoen 2 vanaf donderdag 16 juli te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV