OVERZICHT: Deze films en series zijn nieuw in augustus 2020

OVERZICHT: Deze films en series zijn nieuw in augustus 2020
Met onder meer Lucifer seizoen 6

Nieuws :

De zomer is in volle gang. Omdat veel Nederlanders dit jaar niet in de verre landen op vakantie gaan en soms zelfs thuis blijven, zullen de streamingdiensten populair blijven. Daarom hebben wij bij Gids.tv het complete overzicht van nieuwe films en series op de streamingdiensten Netflix, Videoland, Disney Plus, Ziggo, NPO Plus, Amazon Prime Video, Apple TV+, op tv en in de bioscopen.

Ted Lasso (14 augustus)

Apple TV+


Ted Lasso is een American football-coach die naar Engeland verhuist als hij wordt aangenomen om een voetbalteam te leiden, ondanks dat hij geen ervaring heeft. Zal hij, met cynische spelers en een twijfelachtige stad, de Ted Lasso Way laten zien? Bekijk hier waar je Ted Lasso kunt streamen.

Project Power (14 augustus)

Netflix


De stad New Orleans is in de ban van een mysterieuze nieuwe pil die aan elke gebruiker ervan superkrachten verleent. Welke deze zijn wordt pas duidelijk na het innemen van de pil. Lees hier waar je Project Power kunt kijken.

Dirty John, S2 (14 augustus)

Netflix


Debra Newell (Connie Britton), die via een datingsite in contact komt met de knappe anesthesist John Meehan (Eric Bana). Haar dochters vertrouwen de charmante praatjesmaker niet, en gaan op onderzoek uit. Al snel ontdekken ze dat de luchtkastelen van Meehan aan alle kanten rammelen. Bekijk hier waar je Dirty John kunt streamen.

World's Toughest Race: Eco-Challenge Fiji (14 augustus)

Amazon Prime


Een ultieme expeditie race in Fiji zien, waarin 66 teams uit 30 landen 11 dagen lang non-stop, 24 uur per dag, over honderden kilometers van ruig terrein, bergen, jungles en oceanen, tegen elkaar strijden. Bekijk hier waar je World's Toughest Race: Eco-Challenge Fiji kunt kijken.

Rita, S5 (15 augustus)

Netflix


Rita is een lerares die haar werk doet in de klas, maar het lijkt erop dat ze zelf een leraar nodig heeft, als het komt op haar privéleven. Bij de kinderen in de klas is zij populair, maar dat is bij de volwassenen wel anders. Bekijk hier waar je Rita kunt streamen.

Magic Camp (15 augustus)

Disney+


Op aandringen van zijn voormalige mentor en Magic Camp-eigenaar Roy Preston, keert Andy terug naar het kamp van zijn jeugd in de hoop zijn carrière nieuw leven in te blazen. In plaats daarvan vindt hij inspiratie bij een berucht groepje beginnende goochelaars. Bekijk hier waar je Magic Camp kunt streamen.

Vlucht HS13 (17 augustus)

Ziggo


Het leven van de succesvolle Liv stort in elkaar als haar man Simon omkomt bij een vliegtuigongeluk. Dan ontstaan er twijfels: Simon is nooit ingecheckt. Waar is Simon en waarom laat hij niets horen? Bekijk hier waar je Vlucht HS13 kunt bekijken.

Godfather of Harlem, S1 (19 augustus)

Ziggo


De beruchte misdaadbaas Bumpy Johnson keerde jaren zestig terug van tien jaar gevangenisstraf om de wijk te vinden waar hij ooit de macht had. Met de straten onder controle van de Italiaanse menigte, moet Bumpy het opnemen tegen de Genovese misdaadfamilie om de controle terug te krijgen. Bekijk hier waar je Godfather of Harlem kunt streamen.

April, May en June (19 augustus)

Videoland


Drie halfzussen worden bij elkaar geroepen. Hun moeder blijkt ongeneeslijk ziek te zijn en wil zelf bepalen wanneer ze uit het leven stapt. Maar: dan moet wel duidelijk zijn dat iemand zich ontfermd over haar autistische zoon Jan. Lees hier waar je April, May en June kunt kijken.

A Star is Born (20 augustus)

Netflix


De in verval geraakte country-ster Jackson Maine ontdekt en wordt verliefd op, de onbekende, worstelende artiest Ally. Ze heeft haar droom om het te maken in de muziek business zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt haar plek in de spotlights op te eisen. Lees hier waar je A Star Is Born kunt kijken.

Relic (20 augustus)

Bioscoop


Wanneer Edna - de oudere en weduwe van het gezin - vermist raakt, reizen haar dochter en kleindochter naar hun ouderliijk huis om haar te vinden. Ze beginnen echter een sinistere aanwezigheid te ontdekken die het huis achtervolgt. Bekijk hier waar je Relic kunt kijken.

Lucifer, S5 (21 augustus)

Netflix


Lucifer volgt de gevallen engel Lucifer Morningstar (Tom Ellis), die besluit om op aarde detective Chloe Decker (Lauren German) te helpen met het oplossen van misdaden. Dennis Haysbert (24) heeft in het vijfde seizoen een gastrol als God. Bekijk hier waar je Lucifer kunt streamen.

Now You See Me 2 (26 augustus)

Videoland


Het verhaal speelt zich precies een jaar later na “Now You See Me” af. 'The Four Horsemen' zijn erg succesvol, nadat ze de FBI destijds op een spectaculaire manier te slim af waren en hierdoor veel sympathie bij het publiek gewonnen hebben. Ze krijgen nu echter te maken met een nieuwe vijand, die hen uitdaagt om hun gevaarlijkste overval ooit te gaan plegen. Lees hier waar je Now You See Me 2 kunt kijken.

The New Mutants (27 augustus)

Bioscoop


Vijf jonge mutanten ontdekken hun speciale gaven, terwijl zij tegen hun wil zitten opgesloten op een geheime basis. Ze moeten hun levensgevaarlijke krachten controleren. Bekijk hier waar je The New Mutants kunt kijken.

Phineas & Ferb: Candace Against The Universe (28 augustus)

Disney+


Phineas en Ferb in een race om hun zus te redden, die is ontvoerd door buitenaardse wezens en die leeft in een bro-vrije utopie op een verre planeet. Lees hier waar je Phineas & Ferb: Candace Against The Universe kunt kijken.

Cobra Kai, S1-2 (28 augustus)

Netflix


Johnny Lawrence staat op het punt om zijn beruchte Cobra Kai karate dojo te heropenen. Dit zorgt er voor dat zijn oude rivaliteit met Daniel LaRusso weer opspeelt, die zijn leven probeert te leiden zonder zijn mentor Mr. Miyagi. Bekijk hier waar je Cobra Kai kunt streamen.

Commando's (30 augustus)

NPO Plus


John de Koning, een voormalig lid van het Korps Commandotroepen (KCT), wordt geconfronteerd met een moordenaar die zijn voormalige strijdmakkers probeert te elimineren. Bekijk hier waar je Commando's kunt streamen.

Charmed, S1-8 (30 augustus)

Videoland


In de originele fantasyserie stonden de avonturen van de drie behekste zussen Prue, Piper en Phoebe Halliwell centraal. Bekijk hier waar je Charmed kunt streamen.

The Old Man and the Gun (30 augustus)

Videoland


Forrest Tucker is een professionele bankovervaller die meermaals uit de gevangenis wist te ontsnappen. Op 70-jarige leeftijd deed hij zelfs nog een gewaagde ontsnapping uit de gevangenis San Quentin. Lees hier waar je The Old Man and the Gun kunt kijken.

Al verschenen in augustus 2020

 • Bumblebee (Netflix, 1 augustus)
 • Interstellar (Netflix, 1 augustus)
 • Het Huis Anubis, S1 (Videoland, 1 augustus)
 • Bulletproof (Netflix, 1 augustus)
 • De Ridder, S1 (Ziggo, 1 augustus)
 • Connected, S1 (Netflix, 2 augustus)
 • Baywatch, S1-3, S8-11 (Videoland, 5 augustus)
 • Anelka: L'Incompris (Netflix, 5 augustus)
 • Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs The Reverend (Netflix, 5 augustus)
 • De Dag (Videoland, 5 augustus)
 • Trolls: World Tour (5 augustus)
 • Berlin Alexanderplatz (6 augustus)
 • The Rain, S3 (Netflix, 6 augustus)
 • Alles is zoals het zou moeten zijn (6 augustus)
 • Crash (6 augustus)
 • Alta mar, S3 (Netflix, 7 augustus)
 • Howard (Disney+, 7 augustus)
 • Selling Sunset (Netflix, 7 augustus)
 • Work It (Netflix, 7 augustus)
 • Kill Bill Vol. 1 én Vol. 2 (Videoland, 7 augustus)
 • Brussel, S1 (Videoland, 8 augustus)
 • Foodie Love, S1 (Ziggo, 11 augustus)
 • Greenleaf, S5 (Netflix, 12 augustus)
 • The Secret Garden (12 augustus)
 • Hope Gap (13 augustus)
 • The Kingmaker (13 augustus)
 • Divergent (13 augustus)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV