Nieuw op Videoland in augustus 2020

Nieuw op Videoland in augustus 2020
Met onder meer April, May and June

Nieuws :

De zomer is in volle gang. Omdat veel Nederlanders dit jaar niet in de verre landen op vakantie gaan en soms zelfs thuis blijven, zal Videoland populair blijven. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in augustus 2020.

1. Het Huis Anubis, S1 (1 augustus)


In een statig pand uit 1900, dat dienst doet als internaat, wonen negen jongeren samen onder leiding van conciërge Victor. Wanneer nieuwkomer Nienke als ontgroening een nacht moet doorbrengen op de zolder van het huis doet ze een bizarre ontdekking: het huis heeft een geschiedenis, een groot mysterie waar niemand iets vanaf weet. Bekijk hier waar je Het Huis Anubis kunt streamen.

2. Baywatch, S1-3, S8-11 (5 augustus)


Baywatch draait om een groepje strandwachten onder leiding van Mitch Buchannon in hun dagelijkse werk waarin ze te kampen krijgen met gevaren gerelateerd aan het strand en andere activiteiten in Californië. Met Pamela Anderson en David Hasselhoff. Bekijk hier waar je Baywatch kunt streamen.

3. De Dag (5 augustus)


Een rustig plaatsje in Vlaanderen wordt plotseling opgeschrikt door een gijzeling in een lokale bank. Er wordt telkens van perspectief gewisseld: de ene aflevering door de ogen van de politie, de andere door de ogen van de gijzelaars. Bekijk hier waar je De Dag kunt kijken.

4. Kill Bill Vol. 1 én Vol. 2 (7 augustus)


Huurmoordenaar ’The Bride’ (Uma Thurman) wordt, hoogzwanger, op haar eigen bruiloft neergeschoten door haar opdrachtgever Bill. Ze ligt hierna vier jaar in coma. Als ze bijkomt, is ze compleet over de rooie en vastbesloten om wraak te nemen. Bekijk hier waar je Kill Bill Vol. 1 kunt streamen én Kill Bill Vol. 2 kunt streamen.

5. Brussel, S1 (8 augustus)


Brussel is een 10-delige serie welke zich voor, maar ook vooral achter de schermen van de Europese politieke arena afspeelt. In deze mozaïekvertelling zijn alle personages onderweg naar Brussel, of leven er al. Bekijk hier waar je Brussel kunt streamen.

6. Divergent (13 augustus)


Tris is een van de vele tieners die op haar 16de uit een van de vijf groeperingen moet kiezen waarin de stad is verdeeld: oprechtheid, onverschrokkenheid, eruditie, vriendschap en zelfverloochening. Lees hier waar je Divergent kunt kijken.

Naast Divergent worden ook Insurgent en Allegiant toegevoegd aan het aanbod van Videoland.

7. April, May en June (19 augustus)


Drie halfzussen worden bij elkaar geroepen. Hun moeder blijkt ongeneeslijk ziek te zijn en wil zelf bepalen wanneer ze uit het leven stapt. Maar: dan moet wel duidelijk zijn dat iemand zich ontfermd over haar autistische zoon Jan. Lees hier waar je April, May en June kunt kijken.

8. Now You See Me 2 (26 augustus)


Het verhaal speelt zich precies een jaar later na “Now You See Me” af. 'The Four Horsemen' zijn erg succesvol, nadat ze de FBI destijds op een spectaculaire manier te slim af waren en hierdoor veel sympathie bij het publiek gewonnen hebben. Ze krijgen nu echter te maken met een nieuwe vijand, die hen uitdaagt om hun gevaarlijkste overval ooit te gaan plegen. Lees hier waar je Now You See Me 2 kunt kijken.

9. Charmed, S1-8 (30 augustus)


In de originele fantasyserie stonden de avonturen van de drie behekste zussen Prue, Piper en Phoebe Halliwell centraal. Bekijk hier waar je Charmed kunt streamen.

10. The Old Man and the Gun (30 augustus)


Forrest Tucker is een professionele bankovervaller die meermaals uit de gevangenis wist te ontsnappen. Op 70-jarige leeftijd deed hij zelfs nog een gewaagde ontsnapping uit de gevangenis San Quentin. Lees hier waar je The Old Man and the Gun kunt kijken.


Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+ NPO Plus, Ziggo Movies & Series XL en in de bioscoop.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Videoland in augustus 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV