Nieuw op NPO Plus in augustus 2020

Nieuw op NPO Plus in augustus 2020
Met onder meer nieuwe serie Commando's

Nieuws :

De zomer is in volle gang. Omdat veel Nederlanders dit jaar niet in de verre landen op vakantie gaan en soms zelfs thuis blijven, zal NPO Plus populair blijven. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in augustus 2020.

1. My Brilliant Friend, S2 (7 augustus)


Wanneer de belangrijkste vriendin in haar leven spoorloos verdwijnt, zet Elena Greco, een inmiddels bejaarde vrouw ondergedompeld in een huis vol boeken, haar computer aan en begint het verhaal van hun vriendschap te schrijven. Lees hier waar je My Brilliant Friend kunt kijken.

2. Box 21, S1 (14 augustus)


Lidia, een jonge serveerster uit Roemenië, wordt onder valse voorwendselen naar Zweden gelokt en eenmaal daar aangekomen gedwongen wordt tot prostitutie. In een ander deel van Stockholm wordt het leven van agent Ewert Grens overhoop gegooid door de gevaarlijke crimineel Jochum Lang. Lees hier waar je Box 21 kunt kijken.

3. Grantchester, S5 (21 augustus)


Grantchester is een Britse detectiveserie die zich afspeelt in de jaren '50. In de serie staat de jonge dominee Sidney Chambers centraal, die in het dorpje Grantchester woont. Daar onderzoekt hij diverse dingen die niet door de beugel kunnen. Lees hier waar je Granchester kunt kijken.

4. Line of Duty, S5 (28 augustus)


In elk seizoen onderzoeken detectives Steve Arnott en Kate Fleming mogelijke corruptie. Aan de start van de vijfde reeks wordt er een drugstransport overvallen waarbij drie agenten om het leven komen. Lees hier waar je Line of Duty kunt kijken

5. Commando's, S1 (30 augustus)


John de Koning, een voormalig lid van het Korps Commandotroepen (KCT), wordt geconfronteerd met een moordenaar die zijn voormalige strijdmakkers probeert te elimineren. Bekijk hier waar je Commando's kunt streamen.


Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Videoland, Disney+, Ziggo Movies & Series XL en in de bioscoop.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op NPO Plus in augustus 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier