Dinsdag bij Op1: Frank Evenblij over nieuwe voetbalquiz Quiz met ballen

Dinsdag bij Op1: Frank Evenblij over nieuwe voetbalquiz Quiz met ballen
Dit zijn de gasten van dinsdag 14 juli 2020

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan het nieuwe duo Margje Fikse en Kefah Allush. Dit duo presenteert deze zomer elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 14 juli 2020

  • Dit jaar helaas geen Europees Kampioenschap Voetbal. Presentator en sportliefhebber Frank Evenblij probeert dat gapende gat te vullen met een alternatief: de nieuwe voetbalquiz Quiz met ballen. Vanavond is Frank samen met deelnemer en presentatrice van Fox Sports Fresia Cousiño Arias te gast bij Op1.

  • Viroloog Anne Wensing schuift aan bij Op1 om te praten over het nieuws dat ex-coronapatiënten waarschijnlijk maar kort beschermd blijven tegen het virus. Dat zou grote gevolgen kunnen hebben, onder meer voor de ontwikkeling van een vaccin.

  • De coronapandemie is een gevolg van de ‘grootheidswaanzin’ van de mens. Daarom moeten we ons bezinnen, vooral op hoe we omgaan met dieren en de natuur. Dat schrijven prins Carlos de Bourbon de Parme en theoloog Paul van Geest in het boek ‘Wat is wijsheid?’. In Op1 vertellen ze er vanavond over.

  • Joost Vullings, politiek commentator EenVandaag, vertelt over de aankomende Europese top van aankomende vrijdag. Er werd vandaag opnieuw gedebatteerd over de verdeling van de miljarden in de Europese lidstaten.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag bij Op1: Frank Evenblij over nieuwe voetbalquiz Quiz met ballen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV