Unforgotten seizoen 2 vanaf vrijdag 17 juli te zien op België Eén

Unforgotten seizoen 2 vanaf vrijdag 17 juli te zien op België Eén
Britse politie onderzoekt oude moordzaken

Kijktip :

Vanaf vrijdag 17 juli is het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Unforgotten te zien op de Vlaamse zender Eén. De serie volgt de Britse politie bij onderzoeken naar oude moordzaken. Slagen zij er, jaren na dato, alsnog in om de zaak op te lossen en een dader aan te wijzen?

Perfect bewaard
Aan het begin van het tweede seizoen raken rechercheurs Cassie Stuart (gespeeld door Nicola Walker) en Sunny Khan (Sanjeev Bhaskar) opnieuw verzeild in een historisch moordonderzoek. Langs de oevers van een Londense rivier wordt namelijk een lugubere vondst gedaan: in een koffer wordt het perfect bewaarde lichaam van een man van middelbare leeftijd aangetroffen.

Identiteit
Cassie en Sunny proberen de identiteit van het slachtoffer te achterhalen. Op dat moment weten vier nietsvermoedende mensen nog niet dat zij ook meegesleurd zullen worden in het onderzoek: Colin Osborne, een advocaat uit Brighton, kinderverpleegkundige Marion Kelsey, lerares Sarah Mahmoud en de gerespecteerde politieagente Tessa Nixon.

Het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Unforgotten is vanaf vrijdag 17 juli wekelijks rond 21.25 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Unforgotten seizoen 2 vanaf vrijdag 17 juli te zien op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV