Vrijdag 17 juli in Op vrijdag: Giovanca Ostiana en Winfried Baijens

Vrijdag 17 juli in Op vrijdag: Giovanca Ostiana en Winfried Baijens
Op bezoek bij Renze Klamer

Kijktip :

In de derde aflevering van de talkshow Op vrijdag zijn zangeres en Op1-presentatrice Giovanca Ostiana en NOS Journaal-presentator Winfried Baijens te gast bij Renze Klamer. Op vrijdag 17 juli komen ze bij hem langs voor een geanimeerd gesprek, dat niet over de actualiteit gaat.

Verborgen talenten
In Op vrijdag vertellen Ostiana en Baijens over hun guilty pleasures en laten ze hun verborgen talenten zien. Daarnaast is er ook ruimte om een spelletje met elkaar te spelen. Sidekick Noortje Veldhuizen duikt in haar eigen rubriek 'Kantoortje van Noortje' in het leven van de gasten. Welke opmerkelijke feitjes weet zij over hen op te graven?

Carrières
De gasten hebben allebei een veelzijdige carrière. Ostiana heeft inmiddels al vier albums uitgebracht en won hier diverse prijzen mee. Naast Op1 presenteert ze ook het muziekprogramma Vrije geluiden en ze is model. Baijens begon zijn carrière als journalist bij NOVA, presenteerde het NOS Jeugdjournaal en was regelmatig te horen op NPO Radio 6. Inmiddels presenteert hij het NOS Journaal.

Op vrijdag is elke vrijdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Op vrijdag terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV