Serierecensie: met Down to Earth with Zac Efron maakt superster duurzame wereld hot

Serierecensie: met Down to Earth with Zac Efron maakt superster duurzame wereld hot
Prachtige beelden, maar het blijft oppervlakkig

Kijktip :

Sinds 10 juli staat de reportageserie Down to Earth with Zac Efron op Netflix. Pak je koffers en ga samen met Zac Efron op reis! De trip begint in IJsland en voert je daarna langs Frankrijk, Amerika, Londen, Costa Rica, Peru en Sardinië. Lees hier de serierecensie van Down to Earth with Zac Efron.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Klimaatverandering en duurzaamheid
Samen met zijn maat Darin Olien reist Zac Efron naar landen als Ierland, Costa Rica en Frankrijk om diverse duurzaamheidsprojecten van dichtbij te bekijken. Zo bakken ze brood in gloeiendheet zand, krijgen ze een ijs–en-vuurmassage en zwemmen ze in een blauwe lagune. Ook staat er geregeld een duurzame maaltijd voor de twee klaar. Het doel: een betere en duurzamere wereld.

Gezondheidsgoeroe Darin Olien en acteur Zac Efron in 'Down to Earth with Zac Efron'

Beoordeling van Gids.tv: ★★
Natuurlijk is het thema van deze documentaire belangrijk en actueel. Toch bevindt deze getalenteerde acteur zich duidelijk buiten zijn comfortzone. Zo is Efron zich in de eerste twee afleveringen wel érg bewust van de camera en wekt hij door zijn geringe woordenschat ('Oh wow', 'My mind is blown') de indruk er weinig van te snappen. Ook zijn vriend Darin geeft weinig tegengas en als een 'gids' in IJsland het dan als klap op de vuurpijl óók niet meer weet (let op het hoofd van Efron), levert dit leuke beelden op. Down to Earth with Zac Efron bevat soms saaie kost over drinkwater in Parijs, maar ook leuke momenten als de stralende en gevatte actrice Anna Kendrick opduikt. Als we in aflevering 8 het Amazoneregenwoud gehad hebben, blijkt dit toch een lange zit te zijn geweest. Degenen die wegzwijmelen bij de knappe Efron zullen er waarschijnlijk drie sterren bij op plakken, maar wij niet: twee sterren.

Cast
Naast Zac Efron (The Greatest Showman) en Darin Olien is ook actrice Anna Kendrick (A Simple Favor) in deze documentaire te zien.

Down to Earth with Zac Efron is vanaf 10 juli op Netflix te zien. Deze serie bevat 8 afleveringen van ongeveer 40 minuten. IMDb-score: 8,2.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: met Down to Earth with Zac Efron maakt superster duurzame wereld hot of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV