Kampioenswedstrijd Real Madrid - Villarreal live op tv

Kampioenswedstrijd Real Madrid - Villarreal live op tv
Ziggo Sport gaat schakelen

Sport :

Real Madrid kan donderdag 16 juli kampioen van Spanje worden. Ziggo Sport doet live verslag van de voorlaatste speelronde in La Liga met een schakelprogramma op het hoofdkanaal. De hele wedstrijd Real Madrid - Villarreal is vanaf 21.00 uur live te zien op Ziggo Sport Extra.

Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Extra te zien is.

Voorsprong
Met nog twee duels te spelen is de voorsprong van Real op FC Barcelona vier punten. Dat betekent dat Real Madrid bij een overwinning op Villarreal zeker is van de titel, net als bij een zelfde resultaat van Barcelona, mocht er gelijkgespeeld of verloren worden.

Schakelprogramma
Ziggo Sport doet live verslag van de ontknoping van La Liga door een schakelprogramma met de wedstrijden van zowel Real Madrid als FC Barcelona (tegen Osasuna) uit te zenden. De Ziggo Sport Switch is te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Real Madrid - Villarreal is donderdag 16 juli om 21.00 uur te zien in de Switch op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select en volledig op Ziggo Sport Extra. De samenvatting van Real Madrid - Villarreal volgt op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kampioenswedstrijd Real Madrid - Villarreal live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV