Serierecensie: Stateless is bijzondere kijk op immigratie

Serierecensie: Stateless is bijzondere kijk op immigratie
Cate Blanchett in kleine rol

Film :

Sinds 8 juli staat Stateless op Netflix. De bijzondere Australische serie was bij de televisiezender ABC al een groot succes, nu is hij klaar voor het grote publiek. Lees hier de serierecensie van Stateless.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Outback
Stateless is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Cornelia Rau. Zij was een Australische staatsburger die gedurende lange tijd onterecht werd vastgehouden in een detentiecentrum, welke is gelegen in de Australische outback.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Stateless laat als geen andere serie zien hoe moeilijk het is om als immigrant aan de persoonlijke omstandigheden te ontsnappen. Alhoewel het script echt niet helemaal vlekkeloos is, is het wel te prijzen dat ze de menselijke kant van het probleemstuk op een juiste wijze weten neer te zetten. Helaas zal het decor voor de gemiddelde kijker niet aanspreken. 3,5 ster.

Cast
Jai Courtney (Suicide Squad) en Asher Keddie (Offspring) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Cate Blanchett (Cate Blanchett) en Elise McCredie (Jack Irish).

Stateless is vanaf 8 juli 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Drama. IMDb-score: 7,5.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Stateless is bijzondere kijk op immigratie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier