Vanavond op tv: laatste audities We Want More, start serie Years and Years en meer

Vanavond op tv: laatste audities We Want More, start serie Years and Years en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 17 juli

Kijktip :

Vanavond komen de auditie-afleveringen van We Want More ten einde; er zijn nog een paar plekken in de halve finale te vergeven, maar wie weten deze te bemachtigen? Verder onder meer de start van de serie Years and Years. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 17 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Oorlogsfilm: Apocalypse Now Redux

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de oorlogsklassieker Apocalypse Now Redux (de extra lange versie van Apocalypse Now) te zien. Ten tijde van de Vietnamoorlog wordt Captain Willard de jungle in gestuurd om Colonel Kurtz te vinden en te vermoorden. Kurtz heeft zijn eigen leger opgebouwd en weigert nog naar de legerleiding te luisteren. Terwijl Willard de jungle in vaart, worden hij en de rest van de bemanning langzaam overvallen door de gevechten en gekte van de omgeving.

We Want More: laatste audities

SBS 6
20:30 uur

Vanavond is de zesde en laatste auditie-aflevering van de zangwedstrijd We Want More op SBS6. Ook deze week komen allerlei muziekstijlen voorbij in dit verrassende en afwisselende programma. Met minstens vier van de vijf 'I Want More's' van de jury volgt een plek in de halve finale. Na de halve finales volgt over een paar weken de grote finale, waarin de winnaar met 100 duizend euro naar huis gaat.

Maffiafilm: The Godfather

Spike
20:30 uur

Op Spike is vanavond de legendarische maffiafilm The Godfather te zien. De op Sicilië geboren Vito Corleone (Marlon Brando) heeft in New York een waar maffia-imperium opgebouwd. 'Don' Corleone is een machtig en welgesteld man, die anderen het vuile werk laat opknappen. Zijn zoon Michael (Al Pacino) wil aanvankelijk niets met de duistere praktijken te maken hebben, maar wanneer de Don na een aanslag in het ziekenhuis belandt heeft hij geen keus meer.

Op vrijdag: Giovanca Ostiana & Winfried Baijens

NPO 1
21:25 uur

Vanavond zijn zangeres en Op1-presentatrice Giovanca Ostiana en NOS Journaal-presentator Winfried Baijens te gast bij Renze Klamer in de talkshow Op vrijdag. Ze praten over hun guilty pleasures, delen hun verborgen talenten en er is ruimte om een spelletje te spelen. Het programma gaat voorbij aan de actualiteit. Sidekick Noortje Veldhuizen duikt in haar eigen rubriek 'Kantoortje van Noortje' in het leven van de gasten en deelt haar speurwerk op kenmerkende wijze met de kijker.

Start: Unforgotten seizoen 2

Eén
21:25 uur

Vanaf vanavond is het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Unforgotten elke vrijdag rond 21:25 uur te zien op België Eén. De serie gaat over politieonderzoeken naar oude moordzaken. Rechercheurs Cassie en Sunny komen aan het begin van het nieuwe seizoen opnieuw in een historisch moordonderzoek terecht. Deze keer werd in een koffer langs de oevers van een Londense rivier het perfect bewaarde lichaam gevonden van een man van middelbare leeftijd.

Nieuw: Years and Years

NPO 2
22:15 uur

Vanaf vanavond is de zesdelige Britse dramaserie Years and Years zes vrijdagen rond 22:10 uur te zien op NPO 2. De serie gaat over de familie Lyon uit Manchester, een heel gewone Britse familie en speelt zich af in de vijftien jaar vanaf 2019. In die toekomst van de vier broers en zussen, hun nakomelingen en grootmoeder Muriel wordt Donald Trump herkozen en zijn de naweeën van de Brexit nog duidelijk voelbaar in een Britse samenleving.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV