Superheldenfilm The Amazing Spider-Man zaterdag te zien op Veronica

Superheldenfilm The Amazing Spider-Man zaterdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Na de originele Spider-Man-trilogie van Sam Raimi en voordat de spinnenheld zijn intrede deed in het officiële Marvel Cinematic Universe, kroop acteur Andrew Garfield in twee films in de rol van Spider-Man. De eerste, The Amazing Spider-Man, is zaterdag te zien op Veronica. Je kunt The Amazing Spider-Man streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Lees hier waar je alle Spider-Man-films kunt streamen.

Het verhaal
Als kind ontdekt Peter Parker (gespeeld door Garfield) dat er is ingebroken in het kantoor van zijn vader. Kort hierop vertrekken zijn ouders naar een onbekende bestemming en ze laten Peter achter bij zijn oom Ben (Martin Sheen) en tante May (Sally Field). Jaren later, wanneer Peter op de middelbare school zit, komt hij tijdens de zoektocht naar zijn ouders terecht in het laboratorium van wetenschapper dr. Curt Conners (Rhys Ifans). Nadat hij er gebeten wordt door een genetisch gemodificeerde spin, ontdekt Peter dat hij bovennatuurlijke krachten bezit.

Prachtige stijl
Na de release kreeg The Amazing Spider-Man prima recensies, waarbij de critici vooral de prachtige stijl van de film en het originele Peter Parker-verhaal prezen. Andrew Garfield doet het prima in de hoofdrol, maar het zijn toch vooral de bijrolacteurs die deze film naar een hoger plan tillen. Martin Sheen en Sally Field zijn natuurlijk Hollywoodiconen die altijd het bekijken waard zijn, maar ook de excentrieke Rhys Ifans schittert in zijn schurkenrol. Om het helemaal af te maken is Oscarwinnares Emma Stone te zien als Gwen Stacy, het vriendinnetje van Peter Parker.

The Amazing Spider-Man (2012) wordt beoordeeld met een 6,9 op IMDb en is op zaterdag 18 juli om 20.00 uur te zien op Veronica.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Superheldenfilm The Amazing Spider-Man zaterdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV