Arsenal - Manchester City live op tv (FA Cup)

Arsenal - Manchester City live op tv (FA Cup)
Eerste halve finale bekertoernooi

Sport :

De halve finales van de FA Cup zijn twee absolute krakers. Met op zaterdag 18 juli om 20.45 uur Arsenal - Manchester City en zondag 19 juli om 19.00 uur Manchester United - Chelsea. Ziggo Sport doet live verslag.

Arsenal
Voor Arsenal is de FA Cup de snelste route naar Europees voetbal. In de competitie staan de Londenaren negende en moet het nog twee plekken stijgen om een voorronde-ticket te bemachtigen. Winst van de beker zou directe plaatsing betekenen.

Manchester City
Manchester City is 'the best of the rest' in de Engelse competitie. Ruim achter Liverpool tweede, maar ook ruim voor de overige ploegen. City is de titelverdediger, nadat het de FA Cup vorig jaar won in de finale tegen Watford (6-0).

Arsenal - Manchester City is zaterdag 18 juli om 20.45 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. Bekijk ook op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te vinden is. Na afloop is de samenvatting van Arsenal - ManCity te zien op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Arsenal - Manchester City live op tv (FA Cup) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier