Maandag 20 juli in Het mooiste meisje van de klas: Yvonne uit Epe

Maandag 20 juli in Het mooiste meisje van de klas: Yvonne uit Epe
Jaap Jongbloed blikt met Yvonne terug op turbulent leven

Kijktip :

Op maandag 20 juli is er weer een nieuwe aflevering van Het mooiste meisje van de klas te zien op NPO 1. Deze week bezoekt Jaap Jongbloed Yvonne uit het Gelderse Epe. Sinds haar jeugdjaren in de jaren zeventig heeft ze een turbulent leven geleid, maar nu is ze weer terug op haar geboortegrond.

Artistiek gezin
Yvonne is afkomstig uit een artistiek gezin en is erg nieuwsgierig. Tijdens haar jeugd heeft ze de uitgestrekte bossen bij Epe als speelterrein, maar toch wil ze na de middelbare school de wereld verkennen. Ze gaat twee jaar als au pair aan de slag in Marseille en ze beleeft nog meer avonturen wanneer ze stewardess wordt op een zeiljacht, waarmee ze acht jaar lang de wereldzeeën bevaart.

Malta
Wanneer ze op Malta aangemeerd is ontmoet ze de liefde van haar leven, een Zuid-Afrikaanse Brit. Samen krijgen ze een dochter, met wie Yvonne veel tijd alleen doorbrengt omdat haar man ook de wereld over vaart. Na een turbulent leven is Yvonne inmiddels weer teruggekeerd in Epe. Waarom heeft ze dat gedaan? En is haar leven hiermee ook in rustiger vaarwater gekomen?

Het mooiste meisje van de klas is elke maandag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het mooiste meisje van de klas terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag 20 juli in Het mooiste meisje van de klas: Yvonne uit Epe of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier