Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 30

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 30
Kijktips van 18 t/m 25 juli

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!


1. Cursed, S1 (Netflix)
De legende luidt dat het zwaard toebehoort aan een echte koning. Maar wat nou als het zwaard een koningin kiest? Bekijk hier waar je Cursed kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Cursed.

2. Suits, S8 (Netflix)
Vier maanden (!) na de finaleafleveringen van het zevende seizoen komt ook het eerste deel van het achtste seizoen binnen op Netflix. Dit zonder Patrick J. Adams en Meghan Markle, die zijn opgestapt in het zevende seizoen. Bekijk hier waar je Suits kunt kijken.

3. The Invisible Man (Pathé Thuis)
Het verhaal gaat over Cecilia. Zij zit gevangen in een relatie met een gewelddadige en controlerende wetenschapper. Op een nacht ontvlucht ze haar vriend en weet ze zich, met behulp van haar zus en vriend, te verstoppen. Bekijk hier waar je The Invisible Man kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van The Invisible Man.


Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.


4. How to Sell Drugs Online (Fast), S2 (Netflix, 21 juli)
Hoe win je je vriendin terug van de drugsdealer op school? Voor Moritz is het antwoord duidelijk: verkoop betere medicijnen. Bekijk hier waar je How to Sell Drugs Online (Fast) kunt kijken.

5. Hierro, S1 (Ziggo, 22 juli)
Rechter Candela Montes (Candela Peña) overgeplaatst naar El Hierro, het kleinste en meest afgelegen deel van de Canarische Eilanden. Aldaar belandt ze in een hechte en gesloten gemeenschap die zich voorbereidt op de Bajada, een religieuze processie die om de vier jaar plaatsvindt. Lees hier waar je Hierro kunt kijken.

6. The Fast and the Furious (Videoland, 23 juli)
Dominic Toretto is de leider van de straatbende die ervan wordt verdacht dure elektronische apparatuur te hebben gestolen. De jonge undercoveragent Brian O'Conner zoekt uit wie er verantwoordelijk is voor de diefstallen en infiltreert in een bende die aan straatraces doet. Lees hier waar je The Fast and the Furious kunt kijken.

De vervolgdelen uit de Fast & Furious-franchise, te weten 2 Fast 2 Furious, Tokyo Drift, Fast & Furious (4), Fast Five, Furious 6 en Furious 7 zijn op 23 juli ook te zien op Videoland.

7. The Nun (Netflix, 23 juli)
In het jaar 1952 vindt er een onderzoek plaats bij het Cârța klooster in Roemenië. Deze wordt uitgevoerd door een priester, Father Burke, die hulp krijgt van een non en een novice. Samen zijn ze erop uit om de mysterieuze dood van een non uit te zoeken. Lees hier waar je The Nun kunt kijken.

8. The Kissing Booth 2 (24 juli)
Elle Evans (Joey King) had net de meest romantische zomer van haar leven met haar hervormde bad-guy boyfriend vriendje Noah Flynn (Jacob Elordi). Maar nu gaat Noah naar Harvard en Elle gaat terug naar de middelbare school voor haar laatste jaar. Bekijk hier waar je The Kissing Booth 2 kunt streamen.

9. Rogue Trip [Ticket naar het Onbekende] (Disney+, 24 juni)
National Geographic volgt ABC-nieuwslezer Bob Woodruff en zijn zoon Mack terwijl ze een epische reis maken naar enkele van 's werelds meest onverwachte plekken. Lees hier waar je Rogue Trip kunt kijken.

10. Flight (Videoland, 25 juli)
Na een wilde avond gaat de geroutineerde piloot Whip Whitaker met een kater aan het werk. Door technische problemen komt het vliegtuig in problemen, maar de ervaren Whip weet een spectaculaire noodlanding te maken. Door het neerstortende toestel veilig te landen redt hij de levens van vrijwel alle passagiers. Lees hier waar je Flight kunt kijken.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 30 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier