Recensie: in The Rental wordt een vakantievilla huren één grote nachtmerrie

Recensie: in The Rental wordt een vakantievilla huren één grote nachtmerrie
Met Dan Stevens en Alison Brie

Film :

Sinds 23 juli draait de film The Rental in de Nederlandse bioscopen. Deze productie mixt soapachtige elementen met thriller, drama en een vleugje horror in een afgelegen huis aan de kust, waardoor bloedstollende spanning gegarandeerd is. Maar geduld blijkt wel een schone zaak. Lees hier de filmrecensie van The Rental.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Het verhaal
Twee stellen huren gedurende een weekend een vakantiehuisje dat ze online hebben geboekt om even aan de drukte van het leven te ontsnappen. Aanvankelijk voelen Charlie, Michelle, Josh en Mina zich thuis in hun idyllische woning. Tot lang verborgen, duistere geheimen onthuld worden en ze zich realiseren dat iemand het op hen gemunt heeft.

Dan Stevens, Sheila Vand, en Jeremy Allen White in de thriller 'The Rental'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Als debuterend regisseur zet Dave Franco (broer van James Franco) een solide thriller neer die lekker wegkijkt. De cast is goed met Jeremy Allen White, Sheila Vand en Dan Stevens. Stevens kennen we natuurlijk uit Beauty and the Beast. Een glansrol is weggelegd voor de echtgenote van Dave Franco, Alison Brie (Horse Girl). Brie heeft een belangrijke rol die ze sterk vertolkt, helemaal tot aan de hysterische momenten later in de film. The Rental is als een oude dieselmotor die langzaam op gang komt, maar eenmaal op stoom is de spanning om te snijden. De bloedstollende finale zal twee kampen veroorzaken: of je haat het, of je houdt ervan. Drieënhalve ster.

Cast
Naast Dan Stevens (Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga) en Alison Brie (Community) zijn ook Jeremy Allen White (Viena and the Fantomes) en Sheila Vand (Argo) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Dave Franco.

The Rental is vanaf 23 juli 2020 in de Nederlandse bioscopen te zien. Genre: thriller, Horror. Tijdsduur: 88 minuten. IMDb-score 5,8.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: in The Rental wordt een vakantievilla huren één grote nachtmerrie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV