Recensie: in Fatal Affair was vreemdgaan nog nooit zo slecht

Recensie: in Fatal Affair was vreemdgaan nog nooit zo slecht
Van de makers van Secret Obsession

Film :

Sinds 16 juli staat de film Fatal Affair op Netflix. De titel en het verhaal van deze nieuwe thriller doen al snel denken aan de ijzersterke klassieker Fatal Attraction, met Glenn Close en Michael Douglas in de hoofdrollen. Het enige fatale aan deze nieuwe affaire is dat je sterft van pure verveling. Lees hier de filmrecensie van Fatal Affair.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Seks, stalken en lust
Het verhaal van Fatal Affair gaat over de advocate Ellie. Ze heeft een liefdevol gezin, maar in haar relatie zit wat sleur en verveling. Ze ontmoet David, een oude vriend, en besluit een drankje met hem te doen. Deze ontmoeting heeft echter desastreuze gevolgen, want het escaleert in een kat-en-muisspel dat iedereen waar Ellie van houdt in groot gevaar brengt.

Stephen Bishop en Nia Long in de film 'Fatal Affair'

Beoordeling van Gids.tv: ★
Regisseur Peter Sullivan (bekend van de film Secret Obsession) weet op IMDb nooit hoger te scoren dan een 4,8/10. Deze keer produceert hij een lelijke copycat van de weergaloze thriller Fatal Attraction uit 1987. Zelfs de poster toont gelijkenissen met zijn voorganger en we kunnen alleen maar concluderen dat dit voor de reputatie van Netflix niet heel gunstig is. Met Afro-Amerikaanse acteurs wordt het bekende verhaal nogmaals verteld, met voorspelbare plotwendingen en een matige cast (actrice Nia Long is een klein lichtpuntje). Fatal Affair mist orginaliteit en spanning in soms lachwekkend foute scènes en is alleen als guilty pleasure enigszins genietbaar. Vreemdgaan was nog nooit zo slecht. Eén ster.

Cast
Naast Nia Long (47 Meters Down: Uncaged) en Omar Epps (Scream 2) is ook Stephen Bishop (Battleship) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Peter Sullivan (Secret Obsession).

Fatal Affair is sinds 16 juli 2020 op Netflix te zien. Genre: Drama, Thriller. Tijdsduur: 99 minuten. IMDb-score 4,4.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV