We Want More krijgt met Dennis Weening derde presentator vanaf vrijdag 24 juli

We Want More krijgt met Dennis Weening derde presentator vanaf vrijdag 24 juli
Weening geeft kijkje achter de schermen

Nieuws :

Na zes zenuwslopende auditierondes is het op vrijdag 24 juli tijd voor de eerste halve finale van de zangwedstrijd We Want More. Het programma gaat hiermee een nieuw stadium in, en speciaal daarvoor doet ook een derde presentator zijn intrede: Dennis Weening geeft samen met Wendy van Dijk en Johnny de Mol een kijkje achter de schermen.

Heb je een aflevering van We Want More gemist? Alle afleveringen en de beste fragmenten kun je terugkijken op Gids.tv.

Interviews
Net als Van Dijk en De Mol zal Weening de overgebleven kandidaten van We Want More na hun optredens interviewen. Weening zal de deelnemers die goed hebben gepresteerd opvangen in de zogeheten 'finalefoyer', waar de potentiële finalisten in de finalestoelen moeten afwachten wat de concurrentie doet. De kandidaten die aan het eind van de aflevering in een finalestoel zitten, gaan daadwerkelijk door naar de eindstrijd.

Tekst gaat door onder video's.

100.000 euro
In die uiteindelijke finale mag de winnaar 100.000 euro opstrijken, maar voor het zover is moeten ze de vijfkoppige jury opnieuw zien te overtuigen van hun kwaliteiten. Naast Henk Poort, Davina Michelle, Ali B, Trijntje Oosterhuis en André Hazes krijgen in de halve finale echter ook 25 professionals uit de muziekindustrie een stem. Deze professionals bestaan onder meer uit klassieke muzikanten, managers, radio-dj's en volkszangers, die allemaal een cijfer mogen geven - dat ze tot het laatste moment kunnen wijzigen.

We Want More is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van We Want More terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op We Want More krijgt met Dennis Weening derde presentator vanaf vrijdag 24 juli of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen