Vlaamse misdaadserie Salamander vanaf donderdag te zien op België Eén

Vlaamse misdaadserie Salamander vanaf donderdag te zien op België Eén
Politie-inspecteur raakt verstrikt in complexe zaak

Kijktip :

Vanaf donderdag 23 juli is de Vlaamse misdaadserie Salamander te zien op België Eén. Elke maandag tot en met donderdag worden de afleveringen van de serie uitgezonden, die gaat over een politie-inspecteur die verstrikt raakt in een complexe zaak, met vertakkingen tot op het hoogste niveau.

Lees hier waar je Salamander kunt streamen.

Professionele bende
Het begin van de zaak wordt gevormd door een brutale actie van een professioenle bende, die in een weekend via een tunnel de Brusselse private bank Jonkhere binnendringt. Van de achthonderd kluizen die de bank herbergt, worden er 66 gekraakt; de rest blijft onaangeroerd. De eigenaren van de 66 gekraakte kluizen zijn zonder uitzondering topmensen uit de Belgische zakenwereld, politiek en het leger.

Geheimen
De zaak wordt bemoeilijkt door een raadselachtig detail: de dieven zijn alleen maar geïnteresseerd in de persoonlijke bezittingen en de geheimen van de kluishouders. Na de kraak ontstaat er een angst voor het grootste Belgische schandaal ooit, en dus nemen bankdirecteur Jonkhere, justitie en de 66 kluishouders een rigoureuze beslissing: de zaak wordt in de doofpot gestopt. Maar dan krijgt de kleine Brusselse politierechercheur Paul Gerardi een tip van een lang vergeten informant...

De misdaadserie Salamander is vanaf donderdag 23 juli elke maandag tot en met donderdag rond 22.25 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vlaamse misdaadserie Salamander vanaf donderdag te zien op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier