Bloedhete erotische Netflix-sensatie 365 Dni krijgt een vervolg

Bloedhete erotische Netflix-sensatie 365 Dni krijgt een vervolg
Film staat al wekenlang in Top 10 met best bekeken films

Film :

Sinds 7 juni staat de film 365 Dni op Netflix. Deze dominante klapper (gebaseerd op een boek) kwam eerder dit jaar al in thuisland Polen uit, maar sinds een kleine twee maanden maakt-ie dus ook Netflix onveilig. 365 Dni staat nog steeds in de top tien van meest bekeken films en dat komt natuurlijk door de heftige seks en véél te aantrekkelijke hoofdpersonen.

Lees hier onze filmrecensie van 365 Dni.

Maffiabaas Massimo Torricelli
Het verhaal gaat over Massimo Torricelli, een jonge Siciliaanse maffiabaas die aan het hoofd van de familie komt te staan als zijn vader wordt geliquideerd. Laura is een employé van een luxueus hotel in Warschau, die op vakantie is in Sicilië. Op het Italiaanse eiland komen ze elkaar tegen. Voor Massimo is Laura de vrouw over wie hij altijd gedroomd heeft. Hij laat haar ontvoeren, sluit haar op in een kasteel en geeft haar 365 dagen de tijd om van hem te gaan houden.

Bekijk hieronder de videoclip van 'Feel It', het officiële nummer van de film 365 Dni en gezongen door hoofdrolspeler Michele Morrone.

Groot succes op Netflix
Goed nieuws voor iedereen die bijna van de bank af gleed tijdens 365 Dni: deze erotische speelfilm krijgt officieel een vervolg! De coronacrisis gooide nog wat roet in het eten, maar er wordt gewerkt aan een deel 2. Wanneer deze uitkomt weet zelfs hoofdrolspeler Michele Morrone echter nog niet; zodra hier meer over bekend is, lees je het op Gids.tv. Critici waren overigens niet bepaald te spreken over dit slappe aftreksel van de Fifty Shades-serie, maar het publiek weet de film zelfs na bijna twee maanden nog steeds te vinden. Wordt vervolgd dus!

Cast
Naast Michelle Morrone (Il Processo) en Anna Maria Sieklucka (Na dobre i na zle) is ook Bronislaw Wroclawski (Barwy szczescia) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Barbara Bialowas (Big Love).

365 Dni (Engelse titel: 365 Days) is vanaf 7 juni 2020 op Netlfix te zien. Genre: Drama, Erotiek. Tijdsduur: 114 minuten. IMDb-score: 3,3.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bloedhete erotische Netflix-sensatie 365 Dni krijgt een vervolg of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier