Vrijdag 24 juli in We Want More: de eerste halve finale

Vrijdag 24 juli in We Want More: de eerste halve finale
Wie gaan er door naar de eindstrijd?

Kijktip :

Na zes zenuwslopende auditie-afleveringen is op vrijdag 24 juli de eerste halve finale van de zangwedstrijd We Want More te zien op SBS 6. De beste auditanten binden opnieuw de strijd met elkaar aan, dit keer voor een plek in de grote finale - waarin ze kans maken op 100.000 euro.

Lees hier wie de nieuwe presentator van We Want More is.

Nieuwe elementen
In de halve finales van We Want More worden een aantal nieuwe elementen geïntroduceerd. Zo worden de prestaties van de halve finalisten niet alleen beoordeeld door juryleden Henk Poort, Davina Michelle, Ali B, Trijntje Oosterhuis en André Hazes, maar ook door vijfentwintig professionals uit de muziekindustrie. Zij mogen een cijfer geven voor de optredens, dat ze tot op het laatste moment mogen wijzigen.

Tekst gaat door onder video's.

Finalefoyer
Opnieuw zullen de deelnemers dus tot de laatste noot alles moeten geven, want binnen no-time kan een ruime voldoende veranderen in een onvoldoende - waardoor het een stuk lastiger wordt om de finale te halen. In de zogeheten finalefoyer mogen de best presterende kandidaten plaatsnemen en degenen die hier aan het eind van de aflevering zitten, stromen daadwerkelijk door naar de finale.

We Want More is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van We Want More terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV