Bizarre documentaire Louis Theroux: Under the Knife vrijdag te zien op NPO 3

Bizarre documentaire Louis Theroux: Under the Knife vrijdag te zien op NPO 3
De wereld van plastische chirurgie

Kijktip :

Het lijkt tegenwoordig steeds normaler te worden, voor vrouwen én mannen: een ingreep door de plastisch chirurg. De Britse documentairemaker Louis Theroux besluit in zijn bizarre reportage Under the Knife eens een kijkje te nemen in deze bijzondere wereld.

Californië
Theroux onderzoekt of hij zelf ook een plastische ingreep zou aandurven - of is hij toch te bang voor het mes? Daarvoor reist hij naar Californië, de bakermat van de plastische chirurgie. In deze Amerikaanse staat kun je met één beweging van het mes en een paar duizend dollar worden wie je altijd al had willen zijn. Cash is niet nodig; je hoeft alleen maar over een creditcard te beschikken, of een afbetalingsregeling met een plaatselijke chirurg.

Verbazingwekkende types
Op deze manier wordt de onbetaalbare luxe van weleer bereikbaar voor iedereen. Theroux gaat uiteraard ook weer in gesprek met een aantal verbazingwekkende types. Zo voert chirurg Eve een volledige makeover uit bij Laura, die pronte borsten krijgt en al haar vet laat wegzuigen met een liposuctie. En Chris weet zeker dat het leven hem toe zal lachen als hij eenmaal de perfecte borstkas bezit, iets waar hij veel geld voor overheeft.

De documentaire Louis Theroux: Under the Knife is op vrijdag 24 juli om 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de docu Louis Theroux: Under the Knife terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bizarre documentaire Louis Theroux: Under the Knife vrijdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier