Zaterdag in Blauw Bloed: special The Real Camilla over Camilla Parker Bowles

Zaterdag in Blauw Bloed: special The Real Camilla over Camilla Parker Bowles
De vrouw van prins Charles

Kijktip :

Nadat de Britse prins Charles in de jaren negentig scheidde van prinses Diana, hertrouwde hij in 2005 met Camilla Parker Bowles. De hertogin van Cornwall vierde in 2017 haar zeventigste verjaardag en vanwege dat jubileum werd ze gevolgd voor een documentaire, die door Blauw Bloed wordt uitgezonden.

Uniek inkijkje
In de documentaire, genaamd The Real Camilla, geeft de echtgenote van prins Charles een uniek inkijkje in haar leven. Een jaar lang mochten de camera's haar volgen. Haar zeventigste levensjaar is niet alleen een bijzonder jaar voor Camilla zelf, maar voor de hele Britse koninklijke familie. Zo wordt prins Louis geboren en stappen prins Harry en Meghan Markle in het huwelijksbootje.

Tekst gaat door onder video's.

Herdenking
Verder is het ook het jaar van de - voor Camilla pijnlijke - twintigste herdenking van de dood van prinses Diana, de ex-vrouw van Charles die in 1997 op tragische wijze overleed bij een auto-ongeluk. De documentaire toont Camilla echter ook thuis, op haar werk en op reis. Bovendien komen, naast de hertogin zelf, onder anderen haar echtgenoot, familie en vrienden aan het woord.

De Blauw Bloed-special The Real Camilla is op zaterdag 25 juli om 19.45 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de documentaire The Real Camilla terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag in Blauw Bloed: special The Real Camilla over Camilla Parker Bowles of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen