Vanavond op tv: halve finale We Want More, start serie Deadwind en meer

Vanavond op tv: halve finale We Want More, start serie Deadwind en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 24 juli

Kijktip :

Vanavond is de eerste halve finale van de zangwedstrijd We Want More te zien op SBS 6. Na zes auditierondes is de eerste schifting gemaakt, maar wie gaan er door naar de finale? Verder onder meer de start van de serie Deadwind. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 24 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Het beste van 10 jaar The Voice of Holland

RTL 4
20:00 uur

RTL 4 blikt de komende vrijdagen terug op alle seizoenen van The Voice tot nu toe. In Het beste van 10 jaar The Voice of Holland komen de hoogtepunten met de mooiste audities en optredens en bekende deelnemers weer voorbij. Niet alleen het beste uit The Voice of Holland, maar ook de leukste fragmenten van negen jaar The Voice Kids en twee jaar The Voice Senior zitten in deze selectie.

We Want More: eerste halve finale

SBS 6
20:30 uur

Vanavond is de eerste van drie halve finales van de zangwedstrijd We Want More op SBS6. De deelnemers die bij de audities genoeg juryleden overtuigden, komen nog een keer langs om hun zangkunsten te laten horen. Dit keer jureren niet alleen André Hazes, Davina Michelle, Ali B, Trijntje Oosterhuis en Henk Poort, maar krijgen zij hulp van 25 professionals uit de muziekindustrie bij hun beoordeling. Iedere deelnemer krijgt een cijfer alleen de talenten die aan het eind van de aflevering met de hoogste cijfers in de finalestoelen zitten, gaan naar de finale.

Oorlogsfilm: The Deer Hunter

Veronica
20:30 uur

Veronica zendt vanavond de klassieke oorlogsfilm The Deer Hunter uit. Michael, Steven en Nick worden opgeroepen om in Vietnam te vechten. Voor ze vertrekken trouwt Steven met de zwangere Angela. Hun huwelijksfeest is gelijk ook het afscheidsfeest van de drie jongens. Na een tijdje in de oorlog gevochten te hebben, vallen de vrienden in de handen van de Vietcong. Ze worden gevangen genomen in een kamp, waar ze gedwongen worden om Russisch roulette te spelen tegen elkaar.

Docu: Louis Theroux: Under the Knife

NPO 3
21:20 uur

Louis Theroux verdiept zich in deze documentaire op geheel eigen wijze in de ingewikkelde arena van de plastische chirurgie. Hoe zit het met hemzelf? Zou hij het aandurven, of is hij bang voor het mes? Louis reist naar Californië, de bakermat van de plastische chirurgie, om deze trend van dichtbij te bestuderen. In Californië kun je met één beweging van het mes en een paar duizend dollar worden wie je altijd had willen zijn.

Op vrijdag: Lieke van Lexmond & Joris Linssen

NPO 1
21:25 uur

In deze aflevering van de talkshow Op vrijdag zijn actrice en presentatrice Lieke van Lexmond en zanger en presentator Joris Linssen te gast bij Renze Klamer. Ze praten over hun guilty pleasures, delen hun verborgen talenten en er is ruimte om een spelletje te spelen. Het programma gaat voorbij aan de actualiteit. Sidekick Noortje Veldhuizen duikt in haar eigen rubriek 'Kantoortje van Noortje' in het leven van de gasten en deelt haar speurwerk op kenmerkende wijze met de kijker.

Thriller: Utøya 22. Juli

NPO 3
22:30 uur

Op NPO 3 is vanavond de schokkende film Utøya 22. Juli. Op 22 juli 2011 laat een zwaarbewapende rechts-extremist een bom afgaan in Oslo, waarna hij richting het eiland Utøya trekt waar een zomerkamp voor jongeren plaatsvindt. Geschokt door het nieuws uit de hoofdstad zijn de jongeren in contact met hun familie thuis om ze gerust te stellen dat ze ver van het incident vandaan zijn en veilig zijn. Tot er opeens schoten te horen zijn.

Start: Deadwind

Canvas
23:05 uur

Vanavond gaat op de Vlaamse zender Canvas de Finse drama- en misdaadserie Deadwind (originele titel: Karppi) van start. Begraven onder een bouwwerf wordt het lichaam gevonden van een vrouw die een boeket witte lelies in haar handen houdt. Het blijkt om een zekere Anna Bergdahl te gaan. Na het overlijden van haar echtgenoot gaat rechercheur Sofia Karppi weer aan het werk bij de dienst moordzaken.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV