Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 31

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 31
Kijktips voor 25 juli t/m 1 augustus

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!

1. The Kissing Booth 2 (Netflix)

Elle Evans (Joey King) had net de meest romantische zomer van haar leven met haar hervormde bad-guy boyfriend vriendje Noah Flynn (Jacob Elordi). Maar nu gaat Noah naar Harvard en Elle gaat terug naar de middelbare school voor haar laatste jaar. Bekijk hier waar je The Kissing Booth 2 kunt streamen.

Lees hier de filmrecensie van The Kissing Booth 2.

2. Rogue Trip (Disney+)

National Geographic volgt ABC-nieuwslezer Bob Woodruff en zijn zoon Mack terwijl ze een epische reis maken naar enkele van 's werelds meest onverwachte plekken. Lees hier waar je Rogue Trip kunt kijken.

3. The Crime Boss (Pathé Thuis)

Kyle en Swin volgen de bevelen op van drugsbaas Frog, die zijn handel in Arkansas heeft uitgerold. Zelf hebben de twee knapen de man nooit ontmoet, al komt hier nu verandering in. Bekijk hier waar je The Crime Boss kunt bekijken.


Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.

4. Good Girls, S3 (Netflix, 26 juli)

Drie voorstedelijke moeders orkestreren een overval op een plaatselijke supermarkt om financieel uit het slop te komen en onafhankelijk te worden. En dat doen ze samen. Bekijk hier waar je The Good Girls kunt streamen.

5. What We Do In The Shadows, S1 (Comedy Central, 27 juli)

Deze mockumentary is gebaseerd op de gelijknamige film van Taika Waititi (Thor: Ragnarok) en volgt vier vampiers die samen een appartement delen in Staten Island in New York. Bekijk hier waar je What We Do In The Shadows kunt streamen.

6. A Beautiful Mind (Videoland, 28 juli)

Wiskundig wonderkind en supergenie John Forbes Nash Jr. ontdekt halverwege de jaren vijftig een revolutionaire economische theorie. Nash wordt onder anderen opgemerkt door een geheime overheidsorganisatie, die zijn wiskundige talent inschakelen om geheime codes van de communisten te ontcijferen. Lees hier waar je A Beautiful Mind kunt kijken.

7. Fighting With My Family (Videoland, 31 juli)

WWE-worstelaar Paige (Florence Pugh) komt uit een hecht Brits gezin dat helemaal gek is op worstelen. Wanneer zij en haar broer Zak (Jack Lowden) de kans krijgen om auditie te doen voor WWE (World Wrestling Entertainment), grijpen ze deze unieke kans om hun stoutste dromen werkelijkheid te laten worden. Lees hier waar je Fighting With My Family kunt kijken.

8. Vis a Vis: El Oasis (Netflix, 31 juli)

Het verhaal van deze spin-off (of, volgens de makers, gewoon het vijfde seizoen) volgt de verdere avonturen van Macarena (Maggie Civantos) en Zulema (Najwa Nimri), die nu ze allebei weer op vrije voeten zijn samen juweliers zijn gaan beroven. Bekijk hier waar je Vis a Vis kunt streamen.

9. The Umbrella Academy, S2 (Netflix, 31 juli)

Zeventien jaar na hun adoptie door hun "vader" komt de groep weer bij elkaar, omdat hun "vader" is overleden. Van liefde voor hun vader is geen sprake meer, maar al snel blijkt dat er veel meer speelt... Bekijk hier waar je The Umbrella Academy kunt streamen.

10. Black is King (Disney+, 31 juli)

Beyoncé komt met het visual album 'Black is King' naar Disney Plus. Black Is King is een feestelijke memoires voor de wereld over de Black experience, een eeuwenoud verhaal dat het heden informeert en herbouwt. Een hereniging van culturen en gedeelde generatie-overtuigingen. Bekijk hier waar je Black is King kunt kijken.

11. Bumblebee (Netflix, 1 augustus)

De gele publiekslieveling Bumblebee is in 1987 op de vlucht en vindt onderdak op een vuilnisbelt. Charlie (Hailee Steinfeld), die op het punt staat 18 jaar te worden en haar plek in de wereld zoekt, ontdekt een door strijd getekende en gebroken Bumblebee. Lees hier waar je Bumblebee kunt kijken.

12. Interstellar (Netflix, 1 augustus)

Wanneer een mysterieus wormgat in de ruimtetijd opengaat is het aan een groep overblijvende onderzoekers van NASA om op verkenning te gaan en de mensheid hoop te bieden. Lees hier waar je Interstellar kunt kijken.

13. De Ridder, S1 (Ziggo, 1 augustus)

Helena De Ridder is advocate, maar gooit het roer om en wordt openbaar aanklager. De procureur maakt zich daar zorgen over. Geeft ze haar goedbetaalde baan daadwerkelijk op om de maatschappij te dienen? Lees hier waar je De Ridder kunt kijken.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 31 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier