Deze 10 films komen in augustus 2020 in de Nederlandse bioscoop

Deze 10 films komen in augustus 2020 in de Nederlandse bioscoop
Met onder meer Tenet en The New Mutants

Film :

De bioscopen zijn nog steeds redelijk leeg en de grote bioscoopreleases, zoals Tenet en Mulan, zijn verplaatst of zelfs uitgesteld. Wat komt er dan wel uit? Gids.tv heeft het overzicht.

Het overzicht dat hieronder volgt kan (door de snelle ontwikkelingen in de filmwereld) nog veranderen.

1. Trolls: World Tour (5 augustus)


Wanneer alle trollen in groot gevaar zijn moeten Poppy, Branch en hun vrienden een gedurfde reis ondernemen en proberen om alle diverse trollen te verenigen. Bekijk hier waar je Trolls: World Tour kunt kijken.

2. Berlin Alexanderplatz (6 augustus)


De gevluchte Francis uit Guinee-Bissau probeert een eerlijk leven te leiden in Berlijn. Door zijn status als illegale vluchteling blijkt dat praktisch onmogelijk. Bekijk hier waar je Berlin Alexanderplatz kunt kijken.

3. Alles is zoals het zou moeten zijn (6 augustus)


Iris zwelgt in zelfmedelijden wanneer haar vriend haar verlaat na de bevalling. Dan staat ineens de knappe hondenuitlater Douwe voor haar neus. Bekijk hier waar je Alles is zoals het zou moeten zijn kunt kijken.

4. The Secret Garden (12 augustus)


Wanneer de ouders van Mary Lennox plotseling overlijden wordt ze naar Engeland gestuurd om bij haar oom Archibald Craven op zijn afgelegen landgoed te wonen. Bekijk hier waar je The Secret Garden kunt kijken.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

5. The Kingmaker (13 augustus)


Treurig kijkt de negentigjarige Imelda Marcos vanuit haar auto naar de armoede in Manilla. Later haalt de voormalige First Lady een dikke stapel bankbiljetten tevoorschijn, voor de bedelende landgenoten die ze passeert. Bekijk hier waar je The Kingmaker kunt kijken.

6. Hope Gap (13 augustus)


De film was in maart al even te zien in de bioscoop. Het echtpaar Edward en Grace zijn 29 jaar getrouwd. Wanneer hun zoon Jamie gedurende een weekend bij hen op bezoek gaat, bekent Edward hem dat hij van plan is de volgende dag zijn vrouw te verlaten. Bekijk hier waar je Hope Gap kunt kijken.

Lees ook de filmrecensie van Hope Gap.

7. Antebellum (20 augustus)


De wereld van auteur Veronica Henley stort in wanneer ze vast komt te zitten in een gruwelijke realiteit. Ze moet opschieten om het mysterie op te lossen. Bekijk hier waar je Antebellum kunt kijken.

8. Relic (20 augustus)


Wanneer Edna - de oudere en weduwe van het gezin - vermist raakt, reizen haar dochter en kleindochter naar hun ouderliijk huis om haar te vinden. Ze beginnen echter een sinistere aanwezigheid te ontdekken die het huis achtervolgt. Bekijk hier waar je Relic kunt kijken.

9. Tenet (27 augustus)


Gewapend met slechts één woord - Tenet - en vechtend voor het voortbestaan van de hele wereld, reist de hoofdrolspeler door een schemerige wereld van internationale spionage op een missie die zich in iets meer dan realtime zal ontvouwen. Bekijk hier waar je Tenet kunt kijken.

10. The New Mutants (27 augustus)


Vijf jonge mutanten ontdekken hun speciale gaven, terwijl zij tegen hun wil zitten opgesloten op een geheime basis. Ze moeten hun levensgevaarlijke krachten controleren. Bekijk hier waar je The New Mutants kunt kijken.


__Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Videoland, Disney+ NPO Plus en Ziggo Movies & Series XL.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Deze 10 films komen in augustus 2020 in de Nederlandse bioscoop of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier