Spannende misdaadfilm Four Brothers maandag 2 augustus te zien op Spike

Spannende misdaadfilm Four Brothers maandag 2 augustus te zien op Spike
Ook te streamen via Netflix en Pathé Thuis

Kijktip :

Maandag kun je op Spike genieten van de spannende misdaadfilm Four Brothers. De film werd geregisseerd door John Singleton, die ruim twee jaar geleden op slechts 51-jarige leeftijd overleed na een beroerte. Gelukkig kunnen we nog genieten van prima films als deze. Je kunt Four Brothers streamen via onder meer Netflix en Pathé Thuis.

Lees hier op welk kanaal Spike te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
De 60-plusser Evelyn Mercer doet boodschappen in de lokale buurtsupermarkt wanneer deze wordt overvallen door twee gemaskerde en zwaarbewapende mannen. Zij vullen hun zakken en schieten vervolgens winkelier Samir dood. Daarop draaien ze zich om en brengen ook Evelyn om het leven voor ze ervandoor gaan. Wanneer de vier Mercer-broers horen van de dood van hun adoptiemoeder, nemen ze het heft in eigen handen. Als ze de moordenaar op het spoor zijn, realiseren ze zich al snel dat hun oude manier van zaken doen grote gevolgen heeft.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Regisseur John Singleton (die groots doorbrak met Boyz n the Hood in 1991) nam dit indrukwekkende verhaal van David Elliot en Paul Lovett onder handen en maakte er een oerdegelijke en spannende drama-/misdaadfilm van. Door de dood van de adoptiemoeder begint de film direct met een flinke klap in je gezicht, om je daarna niet meer los te laten. Er is een mooie bijrol weggelegd voor Terrence Howard en verder zien we onder meer Sofia Vergara, bekend van Modern Family.

Cast
Naast Mark Wahlberg (Instant Family) en Tyrese Gibson (Furious 7) zijn ook André Benjamin (Fracture) en Garrett Hedlund (Mudbound) te zien in Four Brothers. Deze film is geregisseerd door John Singleton.

Four Brothers (2005) wordt beoordeeld met een 6,8 op IMDb en is op maandag 2 augustus om 21.30 uur te zien op Spike. Genre: actie, drama, misdaad. Speelduur: 109 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Spannende misdaadfilm Four Brothers maandag 2 augustus te zien op Spike of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier