Explosieve Transformer spin-off Bumblebee staat 1 augustus op Netflix

Explosieve Transformer spin-off Bumblebee staat 1 augustus op Netflix
De gele robot-vriend ontroert in vette actiefilm

Kijktip :

Vanaf 1 augustus staat de film Bumblebee op Netflix. Toen de film in 2018 draaide in de Nederlandse bioscopen hadden we niet kunnen voorspellen hoe leuk, lief en waanzinnig de actiefilm Bumblebee kon zijn. Amper twee jaar na de originele release is deze gele vriend op de streamingdienst met de rode N te zien. En misschien kleurt deze N voor de gelegenheid wel geel...

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen op Netflix in augustus 2020.

Het verhaal
Deze spin-off neemt ons mee naar 1987, twintig jaar vóór de gebeurtenissen van de eerste Transformers-film. Bumblebee is op de vlucht en vindt onderdak op een vuilnisbelt in een klein Californisch strandstadje. Charlie (Hailee Steinfeld), die op het punt staat 18 jaar te worden en haar plek in de wereld zoekt, ontdekt een door strijd getekende en gebroken robot. Ze repareert hem en ontdekt al snel dat het geen gewone gele Volkswagen-bus is.

Actrice Hailee Steinfeld in de film 'BumbleBee'

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

Super soundtrack en vette actie
Misschien had je het niet verwacht, maar de film Bumblebee raakt je in je hart. Waar het, vooral bij de laatste Transformers-films, ontbrak aan een verhaal en een ziel, maakt deze gele robot alles goed. Met leuke humor, een prima cast en special effects die er mogen zijn is dit misschien wel de beste Transformers-film tot nu toe. Voor de generatie die in de jaren tachtig opgroeide bovendien een feest van herkenning, want de soundtrack is goud. Een film met een hart dat harder klopt dan ooit!

Cast
Naat Hailee Steinfeld (Pitch Perfect 2) en John Cena (Blockers) zijn ook Jorge Lendeborg (Love, Simon) en Kenneth Choi (Hotel Artemis) te zien in deze film. De regie is voor Travis Knight (Kubo and the Two Strings).

Bumblebee is vanaf 1 augustus 2020 op Netflix te zien. Genre: Science Fiction, Actie, Avontuur. Tijdsduur: 114 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Explosieve Transformer spin-off Bumblebee staat 1 augustus op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV