Fantastische comedy Tropic Thunder donderdag te zien op Spike

Fantastische comedy Tropic Thunder donderdag te zien op Spike
Ook te streamen via Google Play en iTunes

Kijktip :

Ben Stiller is al jaren een grote filmster in Hollywood en dankzij die status is de komiek ook in staat om regelmatig zelf een film te regisseren. Zijn beste productie is zonder twijfel de hilarische oorlogscomedy Tropic Thunder. Deze film is donderdag te zien op Spike en je kunt Tropic Thunder streamen via Google Play en iTunes.

Lees hier op welk kanaal Spike te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Het verhaal
De verwende filmster Tugg Speedman krijgt een rol in een groots opgezette oorlogsfilm. Hij vertrekt samen met een aantal collega's, onder wie Oscarwinnaar Kirk Lazarus, naar Zuidoost-Azië. Beginnend regisseur Damien Cockburn heeft de handen vol met de acteurs, die absoluut niet met elkaar overweg kunnen. Als laatste redmiddel om alsnog iets van de film te maken, trekt hij met zijn cast de jungle in om ze in barre omstandigheden te laten acteren. Wanneer de acteurs in contact komen met een drugsbende worden ze gedwongen om hun rollen ook in het echte leven aan te nemen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Tropic Thunder voert een groot aantal verwende en lastige filmsterren op, en het leuke is dat die ook echt worden gespeeld door enigszins verwende sterren. Robert Downey jr. bijvoorbeeld, die op weergaloze wijze Kirk Lazarus vertolkt. Hij is een serieuze witte acteur met een Oscar op zijn naam, die tot het uiterste gaat voor zijn rol als zwarte soldaat. Kirk Lazarus heeft zelfs donker pigment in zijn huid geïmplementeerd, een plotelement dat vandaag de dag wellicht voor flink wat controverse had gezorgd, met het oog op Black Lives Matter. Ook de rest van de acteurs is geweldig, met zelfs een onherkenbare Tom Cruise in de gelederen.

Cast
Naast Ben Stiller (Meet the Parents) en Jack Black (Jumanji: Welcome to the Jungle) zijn ook Robert Downey jr. (Avengers: Endgame), Nick Nolte (Angel Has Fallen) en Matthew McConaughey (Interstellar) te zien in Tropic Thunder. Deze film is geregisseerd door Ben Stiller.

Tropic Thunder (2008) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is donderdag 2 december om 20.30 uur te zien op Spike. Genre: comedy. Speelduur: 107 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fantastische comedy Tropic Thunder donderdag te zien op Spike of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV