Vanavond op tv: nieuwe afleveringen Briljant!, muziekdocu over George Michael en meer

Vanavond op tv: nieuwe afleveringen Briljant!, muziekdocu over George Michael en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 29 juli

Kijktip :

Vanaf vanavond is het programma Briljant! weer te zien op RTL 4. In maart van dit jaar was er al één aflevering te zien, nu wordt de rest van het seizoen uitgezonden. Verder onder meer een documentaire over George Michael. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 29 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Tv-première: Forever in My Heart

RTL 8
20:29 uur

Vanavond is de tv-première van de Ierse romantische film Forever in My Heart te zien op RTL 8. Jenna en Charlie vonden de liefde in Ierland, maar hun toekomstdromen lagen te ver uiteen en daar was hun relatie niet tegen bestand. Vijf jaar later komen ze elkaar weer tegen en springt de vonk opnieuw over. Jenna moet besluiten waar haar hart ligt.


Actiefilm: Face/Off

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de actiefilm Face/Off te zien. Sean Archer is een politieman die al jaren op Castor Troy jaagt. Bij een confrontatie raakt Troy gewond en komt in een coma terecht. Archer komt erachter dat Troy ergens een bom heeft verstopt en alleen Troy en zijn broer (die in de gevangenis zit) weten waar. Archer laat een paar doctoren zijn gezicht verwisselen voor dat van Troy, zodat hij in de gevangenis kan infiltreren en de info van Troy's broer kan krijgen.


Terug: Briljant!

RTL 4
20:34 uur

Na slechts één uitzending werd het programma Briljant! in maart uit het schema van RTL 4 gehaald. De komende weken is de rest van het seizoen elke woensdag om 20:30 uur te zien. In Briljant! krijgen creatieve geesten en briljante uitvinders de kans om hun concepten voor een beter, schoner en socialer Nederland te pitchen bij experts. Zij beoordelen de ideeën op haalbaarheid, originaliteit en presentatie.


Docu: George Michael: Freedom

NPO 3
21:20 uur

De documentaire George Michael: Freedom gaat over de hele loopbaan van zanger George Michael, maar concentreert zich op begin jaren 90. George Michael vertelt zelf openhartig over die roerige periode, waarin zijn tweede solo-album Listen Without Prejudice, Vol. 1 uitkwam en hij in een hevige strijd met platenmaatschappij Sony terechtkwam omdat hij, moe van de roem, niet langer met zijn eigen gezicht zijn plaat wilde promoten.


De Kennis van Nu special: vechten voor tegengif

NPO 2
22:10 uur

In deze speciale uitzending van De Kennis van Nu neemt het programma een kijkje in Costa Rica, waar onderzoekers op spectaculaire wijze tegengif maken. In Costa Rica injecteren onderzoekers paarden met kleine hoeveelheden slangengif, die vervolgens antistoffen aanmaken tegen het gif. De wetenschappers tappen bloed van de paarden af en filteren het tot een voor mensen bruikbaar tegengif.


Docu: Time Trial

NPO 2
23:10 uur

De documentaire Time Trial neemt je mee naar de laatste wedstrijden in de carrière van profwielrenner David Millar, waarin elke kilometer een kilometer dichter bij het eind is. De film onthult hoe de krachten die de mens drijven dieper zijn dan succes en roem. De Schotse Millar heeft alle Tour-truien gewonnen, maar werd ook twee jaar geschorst wegens dopinggebruik.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuwe afleveringen Briljant!, muziekdocu over George Michael en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV