Vrijdag 31 juli in We Want More: de tweede halve finale

Vrijdag 31 juli in We Want More: de tweede halve finale
En voor de laatste keer op vrijdag

Kijktip :

Op vrijdag 31 juli is de tweede van in totaal drie halve finales van de zangwedstrijd We Want More te zien op SBS 6. In dit enerverende programma maken zingende deelnemers van alle leeftijden, in allerlei samenstellingen en uit de meest uiteenlopende genres kans op een geldprijs van 100.000 euro.

We Want More gemist? Kijk de hoogtepunten en elke aflevering terug op Gids.tv en KIJK.nl.

Professionals
In de halve finales worden de optredens van de deelnemers niet alleen beoordeeld door de vaste vijfkoppige jury, maar ook door vijfentwintig professionals uit de muziekindustrie. Zij mogen een cijfer geven voor elk optreden, maar dit kunnen ze tot het laatste moment aanpassen - dus moet er constant op hoog niveau gepresteerd worden. De beste kandidaten gaan door naar de finalefoyer en de deelnemers die hier aan het eind van de uitzending zitten, gaan door naar de finale.

Tekst gaat door onder video's.

Champions League
Ondanks het feit dat We Want More zeer succesvol is op de vrijdagavond, zal het op 31 juli voor het laatst op deze dag te zien zijn. De derde halve finale en de grote finale zijn op zondag 9 en zondag 16 augustus te zien. Er is namelijk besloten om de terugkeer van de Champions League op SBS 6 te programmeren in plaats van Veronica. Op vrijdag 7 en vrijdag 14 augustus zijn er wedstrijden gepland in het voetbaltoernooi.

De tweede halve finale van We Want More is op vrijdag 31 juli om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van We Want More terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag 31 juli in We Want More: de tweede halve finale of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier