Bizarre documentaire Louis Theroux: Love Without Limits vrijdag te zien op NPO 3

Bizarre documentaire Louis Theroux: Love Without Limits vrijdag te zien op NPO 3
Theroux onderzoekt alternatieve liefdesvormen

Kijktip :

Op vrijdag 31 juli is er, net zoals de in de afgelopen weken, opnieuw een spraakmakende documentaire van de Britse filmmaker Louis Theroux te zien op NPO 3. Deze week reist hij voor de film Love Without Limits naar de Amerikaanse stad Portland, Oregon om meer te weten te komen over andere manieren van liefde.

Docu Love Without Limits van Louis Theroux gemist? Je kunt de hele uitzending terugkijken op Gids.tv.

Monogamie
In de westerse wereld zijn intieme relaties al eeuwenlang gebaseerd op het idee van monogamie: twee mensen die hun hele leven samen gelukkig zijn. Bijna vijftig procent van alle Amerikaanse huwelijken loopt echter uit op een scheiding en dus doemt de vraag op of het traditonele model wel een goede basis biedt voor een duurzame relatie. Veel mensen denken van niet en hanteren nieuwe regels of een andere manier van liefhebben.

Polyamorie
De Amerikaanse staat Portland loopt voorop door te experimenteren met polyamorie, waarbij men open staat voor het gelijktijdig hebben van meerdere liefdesrelaties - mits alle betrokkenen hiermee instemmen. Theroux ziet in Portland verschillende niet-traditionele samenlevingsvormen, met wisselend succes. Sommigen werken en andere vormen zijn uit elkaar gevallen of staan op het punt dat te doen.

De documentaire Louis Theroux: Love Without Limits is op vrijdag 31 juli om 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de docu Louis Theroux: Love Without Limits terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bizarre documentaire Louis Theroux: Love Without Limits vrijdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier